Η Disney θα βάλει... τηλεοπτικά κανάλια στο Disney Plus

Από streaming υπηρεσία σε μοντέλο συνδρομητικής τηλεόρασης;
15 Απριλίου 2024 22:46
Η Disney θα βάλει... τηλεοπτικά κανάλια στο Disney Plus

Τις προθέσεις της Disney να επαναφέρει το μοντέλο της συνδρομητικής τηλεόρασης, εντός της της streaming υπηρεσίας της, ξεσκεπάζεται σύμφωνα με έγκυρες πηγές. Δημοσίευμα του The Information αποκαλύπτει ότι το Disney Plus θα προσθέσει σύντομα τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία θα λειτουργούν όπως τα παραδοσιακά κανάλια και θα προβάλλουν συνεχόμενα μια ροή περιεχομένου από την τεράστια βιβλιοθήκη franchises της εταιρίας.

Λέγεται μάλιστα πως θα υπάρχουν ειδικά θεματικά κανάλια που θα προβάλλουν συνεχώς περιεχόμενο από τη Marvel και το Star Wars, και θα θυμίζουν αυτά που ήδη υπάρχουν σε μικρότερες streaming υπηρεσίες όπως το Pluto και το Tubi. Αυτοί οι τηλεοπτικοί σταθμοί, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, θα μπορούν να παίζουν επίσης συνεχόμενα κλασικές και αγαπημένες επιτυχίες της Disney, όπως για παράδειγμα τις παλιές ταινίες κινουμένων σχεδίων ή τις 3D animated της Pixar. 

Αυτά τα θεματικά κανάλια εντός του Disney Plus θα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές της υπηρεσίες αλλά θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις όπως ακριβώς γίνεται με την παραδοσιακή τηλεόραση

Προς το παρόν είναι άγνωστο το πότε θα λανσαριστούν και σε ποιες χώρες τα κανάλια εντός της εφαρμογής του Disney Plus, αλλά αποτελούν δείγμα μιας νέας τάσης και στροφής των streaming κολοσσών προς ένα μοντέλο που θυμίζει περισσότερο την καλωδιακή/δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση.