Πειρατές της Καραϊβικής: Έχουμε επιτέλους ξεκάθαρα νέα για τη μοίρα της νέας ταινίας

Και το μέλλον του Johnny Depp σε αυτήν
26 Μαρτίου 2024 14:20
Πειρατές της Καραϊβικής: Έχουμε επιτέλους ξεκάθαρα νέα για τη μοίρα της νέας ταινίας

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με την έκτη ταινία της λατρεμένης σειράς Πειρατές της Καραϊβικής. Συγκεκριμένα, για καιρό ακουγόταν πως η Disney ετοιμάζει μια νέα περιπέτεια που θα έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια, αντικαθιστώντας έτσι τον Καπετάνιο Jack Sparrow του Johnny Depp. Μάλιστα, για το ρόλο αυτό ο κολοσσός της ψυχαγωγίας ήθελε να εξασφάλισει την Margott Robbie.

Τα σχέδια αυτά φαίνεται πως ναυαγήσαν όμως. Έτσι, στη συνέχεια ακουγόταν ως η Disney φιλοδοξεί να έχει τελικά ως πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας Οι Πειρατές της Καραϊβικής την Ayo Edebiri. Πρόκειται για τη σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς The Bear, η οποία αναμένεται να παίξει μια χαρακτήρα που θα ονομάζεται απλώς ‘Anne’. Λίγες εβδομάδες μετά είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου μια ανατρεπτική πληροφορία, πως η Disney θέλει πίσω τον Johnny Depp, όχι όμως ως κεντρικό πρωταγωνιστή όμως, αλλά αντιθέτως σε κάποιον δεύτερο ρόλο.

Έπειτα από αυτό τον χαμό των ρεπορτάζ και των φημών, τώρα το τοπίο έρχεται επιτέλους να ξεκαθαρίσει μια πιο επίσημη τοποθέτηση. Περνώντας σε λεπτομέρειες, το ComicBook.com μίλησε πρόσφατα με τον διάσημο παραγωγό Jerry Bruckheimer σχετικά με την τελευταία του ταινία, το The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Στο πλαίσιο αυτό τον ρώτησε για το τι πρόκειται να ακολουθήσει και για δύο από τις δημοφιλείς σειρές του: το Top Gun και τους Πειρατές της Καραϊβικής. Ο Bruckheimer προβληματίστηκε σχετικά με το ποια από αυτές τις δύο σειρές θα μπορούσε να επιστρέψει στους κινηματογράφους νωρίτερα και, παράλληλα, έκανε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον των Πειρατών.

Αναλυτικότερα, δήλωσε:

"Είναι δύσκολο να πω. Δεν ξέρεις, πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα συνδυαστούν. Απλά δεν ξέρεις. Για παράδειγμα με το Top Gun έχεις έναν ηθοποιό που είναι εμβληματικός και λαμπρός. Αλλά πόσες ταινίες θα κάνει πριν το Top Gun, δεν μπορώ να σου πω. Με το Pirates θα κάνουμε reboot, οπότε είναι πιο εύκολο να το φτιάξεις γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις για συγκεκριμένους ηθοποιούς."

Επομένως, είναι κατά κάποιον τρόπο επίσημο. Η Disney φαίνεται πως δεν κατάφερε να πείσει τον Johnny Depp να επιστρέψει, όπως ακουγόταν ότι προσπαθούσε τελευταία και έτσι πρόκειται να πατήσει οριστικά το κουμπί της επανεκκίνησης. Το λατρεμένο franchise θα αφήσει πίσω του την ιστορία του Καπετάνιου Τζακ Σπάροου και όλα τα γεγονότα που είδαμε στις προηγούμενες πέντε ταινίες.

Αντιθέτως, η νέα ταινία Πειρατές της Καραϊβικής θα είναι reboot, ξεκινώντας από το μηδέν, με ολοκαίνουργιους χαρακτήρες. Μην περιμένετε, λοιπόν, να επιστρέψει ο Johnny Depp.