Ο Robert Downey Jr. θέλει να παίξει για 3η φορά τον Sherlock Holmes

Ενδιαφέρεται για ένα νέο sequel στις περιπέτειες του θρυλικού ντεντέκτιβ
10 Μαρτίου 2018 16:58
Ο Robert Downey Jr. θέλει να παίξει για 3η φορά τον Sherlock Holmes

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Robert Downey Jr. ενώ μιλούσε στο EW μέσα στα πλαίσια συνέντευξής του για το Avengers: Infinity War, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να συμπεριληφθεί στα προσεχή επαγγελματικά του σχέδια και μία 3η ταινία Sherlock Holmes.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Περνάω ωραία (με το ‘The Voyage του Doctor Dolittle’), αν και αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου, ας πούμε περίπου 40 πρόσθετες προκλήσεις, όπως μία ουαλική προφορά – την οποία ακόμη και οι ίδιοι οι Ουαλοί λένε ότι είναι δύσκολο να την πετύχουν. Είναι λοιπόν, όλα αυτά τα πράγματα εν όψει. Κοιτάζουμε επίσης για ένα επιπλέον ‘Sherlock Holmes’, ενώ γυρίζουμε το ‘Perry Mason’ για το HBO. Ακόμη θέλω να κάνω τον Pinocchio».

Οι πιο πρόσφατες αναφορές για την πιθανή δημιουργία του 3ου κεφαλαίου στις κινηματογραφικές περιπέτειες του διάσημου δαιμόνιου επιθεωρητή, έκαναν λόγο για το ότι η Warner Bros. ήταν θετική στο να αναλάβει τις διαδικασίες παραγωγής του καινούργιου αυτού project.

Ανάμεσα στους υποψήφιους σεναριογράφους ακούστηκαν τα ονόματα των: Geneva Dworet-Robertson (Tomb Raider), Kieran Fitzgerald (Snowden), Justin Malen (Baywatch), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) και Gary Whitta (Star Wars: Rogue One).

Έκτοτε δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την πορεία εξέλιξης του όλου εγχειρήματος. Απομένει να δούμε στο μέλλον αν όντως ο Downey θα υποδυθεί και πάλι τον Holmes συνοδευόμενος από τον Jude Law στον ρόλο του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη του ήρωα, John Watson, και εάν ο Guy Ritchie εν προκειμένω θα καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη.