Naked Is the Best Disguise: H πρώτη ταινία του Graham Moore είναι γεγονός

Ο σεναριογράφος του ‘Imitation Game’ κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο
02 Μαρτίου 2018 15:00
Naked Is the Best Disguise: H πρώτη ταινία του Graham Moore είναι γεγονός

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Graham Moore, ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του Imitation Game (2014), πρόκειται να πάρει το βάπτισμα του πυρός στον χώρο της σκηνοθεσίας, μέσα από το Naked Is the Best Disguise.

Το Studio 8 επιστρατεύει τον Graham Moore για να ενορχηστρώσει την δράση του εν λόγω φουτουριστικού θρίλερ, τα κείμενα του οποίου θα επιμεληθεί επίσης ο ίδιος.

Τα τεκταινόμενα του συγκεκριμένου φιλμ λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια μίας νύχτας, με την ιστορία να τοποθετείται χρονικά στο εγγύς μέλλον, όταν η νέα τεχνολογία δίνει την δυνατότητα οι μνήμες ενός ατόμου να εξάγονται και να εμφυτεύονται σε κάποιον άλλον. Η υπόθεση εστιάζει σε μία παράνομη έμπορο μνήμης, η οποία κατηγορείται ότι δολοφονεί έναν άνδρα που η ίδια πιστεύει ότι ούτε καν γνωρίζει.

Πίσω από την χρηματοδότηση του όλου project βρίσκεται η Scoop Wasserstein of Scoop Productions, με τους Guy Danella και Greg Self να συντονίζουν τις αντίστοιχες διαδικασίες παραγωγής.

Τα γυρίσματα του Naked Is the Best Disguise αναμένεται να πάρουν το πράσινο φως από  φέτος, ενώ η αναζήτηση για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας ξεκινάει οσονούπω.