I Am Mother trailer | Μία νέα sci-fi δυστοπία καταφτάνει στη μεγάλη οθόνη

Και ο Grant Sputore επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός
09 Μαΐου 2019 22:01
I Am Mother trailer | Μία νέα sci-fi δυστοπία καταφτάνει στη μεγάλη οθόνη

Κυκλοφόρησε διεθνές trailer για το δυσοίωνα φουτουριστικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας I Am Mother που προβλήθηκε στο περασμένο Φεστιβάλ Sundance, και με το οποίο ο Grant Sputore επιχειρεί την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα.

Εδώ, το σενάριο επεξεργάστηκε ο Michael Lloyd Green, με βάση μία προσωπική σύλληψη του ίδιου αλλά και του Sputore. Εν προκειμένω, πρωταγωνιστούν οι: Hilary Swank (Trust, Million Dollar Baby), Rose Byrne (Angie Tribeca), και η ανερχόμενη ηθοποιός Clara Rugaard.

Η όλη πλοκή αφορά μία έφηβη (Rugaard), την πρώτη από μία γενιά παιδιών τα οποία αναθρέφει η ‘Μητέρα’, ένα ρομπότ ειδικά σχεδιασμένο για την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού πάνω στην γη μετά την παραλίγο εξάλειψή του. Εντούτοις, η σχέση μεταξύ των δυο τους θα αρχίσει να διαταράσσεται από την έλευση μίας τραυματισμένης άγνωστης γυναίκας η οποία θα κάνει την νεαρή ‘Κόρη’ να αμφιβάλλει για όσα της έχουν πει για τον έξω κόσμο και για τις αληθινές επιδιώξεις της ‘Μητέρας’ της.

Η Byrne δανείζει την φωνή της στο υποτιθέμενο ρομπότ που κατασκευάστηκε από την WETA Workshop η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για την δουλειά της στο Avatar και στην Τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ως παραγωγοί ανέλαβαν ο Kelvin Munro της The Penguin Empire μαζί με τον Timothy White της Southern Light Films. Το κομμάτι εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν οι: Paris Kasidokostas Latsis, Terry Dougas, Jean-Luc De Fanti, Bryce Menzies, Philip Wade και ο John Wade.

Το I Am Mother θα είναι διαθέσιμο στην streaming πλατφόρμα του Netflix από τις 7 Ιουνίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: