Juveniles trailer | Οι Beau Knapp, Stephen Moyer και Jessica Rothe παίζουν σε ένα δυνατό noir θρίλερ

Με την υπογραφή του ανερχόμενου δημιουργού Nico Sabenorio
07 Μαΐου 2019 17:45
Juveniles trailer | Οι Beau Knapp, Stephen Moyer και Jessica Rothe παίζουν σε ένα δυνατό noir θρίλερ

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το ιδιότυπο αστυνομικό δράμα-θρίλερ Juveniles, με το οποίο επιχειρεί να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο ο Nico Sabenorio, με πρωταγωνιστή του φιλμ τον Beau Knapp (The Finest Hours,Southpaw, Run All Night).

Το έργο εστιάζει στον ‘Lucas Bates’, έναν μαθητή λυκείου που έχει επιτέλους την δυνατότητα να φύγει από την μικρή πόλη απ’ όπου κατάγεται πηγαίνοντας για σπουδές κάπου αλλού. Εντούτοις, αφότου ο πατέρας του βρίσκει τραγικό θάνατο, ο νεαρός αναλαμβάνει εκείνος να φροντίσει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, δηλαδή την μητέρα και την μικρότερη αδερφή του. Στην προσπάθειά του να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ανακαλύπτει υπό ποιες συνθήκες απεβίωσε ο γονιός του και ξεκινάει να ψάχνει τους αληθινούς ενόχους για τον χαμό του, μπαίνοντας όμως σε επικίνδυνα μονοπάτια απ’ τα οποία θα είναι δύσκολο να ξεφύγει.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Stephen Moyer, Jessica Rothe, Trevor Jackson, Kathleen Rose Perkins, και ο Martin Henderson.

To Juveniles αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 21 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται η αφίσα και το σχετικό trailer: