Στο ‘Swallow’ η Haley Bennett χάνει τον έλεγχο της ζωής της (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και μέρα με τη μέρα και του εαυτού της

Στο ‘Swallow’ η Haley Bennett χάνει τον έλεγχο της ζωής της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ-δράμα Swallow με το οποίο ο Carlo Mirabella-Davis προχωράει στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε την Haley Bennett.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Hunter’ (Bennett), μία νέα εγκυμονούσα γυναίκα η ζωή της οποίας φαινομενικά φαντάζει ιδανική στα μάτια ενός τρίτου, με έναν σύζυγο (Austin Stowell) να την λατρεύει και μία άνετη καθημερινότητα σε ένα πολυτελές σπίτι. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι αφού οι πιέσεις που της ασκεί το συγγενικό της περιβάλλον, όπως τα ελεγκτικά πεθερικά της, και ο σύντροφός της που έχει πάντα υψηλές προσδοκίες για εκείνη, την κάνουν να ασφυκτιεί. Σταδιακά, η ηρωίδα ενδίδει σε μία πολύ περίεργη συνήθεια που έρχεται ως αποτέλεσμα ενός σκοτεινού βιώματος που είχε στο παρελθόν. Εκδηλώνει δηλαδή ένα είδος ψυχαναγκαστικής διαταραχής, το σύνδρομο της αλλοτριοφαγίας ή “pica” όπως αποκαλείται, κατά την οποία το άτομο ωθείται στην κατάποση επικίνδυνων και μη εδώδιμων αντικειμένων. Όσο λοιπόν, νιώθει τον κλοιό των απαιτήσεων να σφίγγει τριγύρω της άλλο τόσο δυσκολεύεται να καταπολεμήσει αυτήν της την τάση που έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε εμμονή, θέτοντας σε κίνδυνο πια και το αγέννητο μωρό της.

Παίζουν επίσης οι: Austin Stowell, Elizabeth Marvel, David Rasche και η Denis O'Hare.

Το Swallow έχοντας κάνει ήδη ένα πέρασμα από το φετινό Tribeca Film Festival, έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στην Γαλλία στις 15 Ιανουαρίου ενώ στις Η.Π.Α. στις 13 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

0 σχολια