8 trailer | Έχετε υπόψιν σας καμιά νοτιοαφρικανική ιστορία τρόμου;!

Ο Harold Holscher έχει και σκοπεύει να μας την διηγηθεί στη μεγάλη οθόνη
28 Ιουνίου 2019 17:17
8 trailer | Έχετε υπόψιν σας καμιά νοτιοαφρικανική ιστορία τρόμου;!

Η Rock Salt Releasing έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο horror φιλμ 8 με το οποίο ο Harold Holscher παίρνει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το σύμπαν των σκοτεινών λαογραφικών αφηγήσεων και των μύθων της Νοτίου Αφρικής. 

Το εν λόγω έργο πραγματοποίησε και  ένα πέρασμα από το φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Εδώ πρωταγωνιστούν οι: Tsamano Sebe (Of Good Report), Inge Beckmann (Escape Room), Garth Breytenbach (Troy: Fall of a City) και ο Keita Luna.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον ‘William Ziel’ (Breytenbach), έναν άνδρα ο οποίος μαζί με την σύζυγό του, ‘Sarah’ (Beckmann) και την κόρη τους, ‘Mary’ (Luna) μετακομίζουν στην ύπαιθρο σε μία έκταση που κληρονόμησε έπειτα από τον μυστηριώδη θάνατο του πατέρα του. Εκεί το κοριτσάκι γίνεται φίλη με έναν ηλικιωμένο αγρότη, τον ‘Lazarus’ (Sebe) ο οποίος πασχίζει να βρει γαλήνη και να κλείσει τις πληγές του παρελθόντος του όπου κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό που τον στοιχειώνει. Ωστόσο, σύντομα η οικογένεια θα διαπιστώσει πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται και πως κάτι ανεξήγητα μοχθηρό έχει βαλθεί να τους βλάψει.

Το 8 αναμένεται να παρουσιαστεί και στο Fantasia International Film Festival στο Montreal στις 20 Ιουλίου του 2019.