The Nun: H Warner Bros. άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας

Το spinoff του ‘Conjuring’ θα προβληθεί πιο αργά από το αναμενόμενο
14 Φεβρουαρίου 2018 15:40
The Nun: H Warner Bros. άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε η είδηση ότι η Warner Bros. τροποποίησε την ημερομηνία της πρεμιέρας του The Nun, μεταθέτοντάς την από τις 13 Ιουλίου στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018.

Το εν λόγω μεταφυσικό θρίλερ της New Line αποτελεί το 2ο spinoff της σειράς ταινιών Conjuring, βαδίζοντας στα χνάρια από το franchise της Annabelle. Ο χαρακτήρας που θα εισαχθεί εδώ συνιστά μία καινούργια προσθήκη στο συγκεκριμένο σύμπαν τρόμου, παίρνοντας μία πολύ καλή πάσα από το The Conjuring 2. Ο καθεαυτού εμπνευστής της φιγούρας αυτής είναι ο Corin Hardy, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το μικρού μήκους φιλμ κινουμένων σχεδίων Butterfly, μουσικά βίντεο καθώς και το The Hallow, οπότε θα αναλάβει εν προκειμένω ανάλογα καθήκοντα,  με τους Gary Dauberman και James Wan να υπογράφουν το σενάριο του έργου.

Η υπόθεση της κινηματογραφικής αυτής μυθοπλασίας αφορά μία νεαρή καλόγρια η οποία αυτοκτονεί σε ένα μοναστήρι στην Ρουμανία. Την υπόθεση του τραγικού αυτού περιστατικού έχουν σταλεί από το Βατικανό για να ερευνήσουν περαιτέρω ένας ιερέας (Demian Bichir) μ’ ένα παρελθόν που τον στοιχειώνει και μία δόκιμη μοναχή (Taissa Farmiga) που ετοιμάζεται να δώσει τους δικούς της όρκους στον Θεό. Μαζί θα ξετυλίξουν το σκοτεινό μυστικό που πήρε στον τάφο της η αυτόχειρας, ρισκάροντας όχι μόνο την ζωή τους αλλά και τις ψυχές τους αφού έρχονται αντιμέτωπη με μία τρομακτικά σατανική δύναμη.  Η μοχθηρή αυτή οντότητα θα έχει την μορφή της ίδιας δαιμονικής παρουσίας που πρωτοστατούσε στο The Conjuring 2, και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να φέρει το απόλυτο κακό μέσα στην μονή.

Στο cast του The Nun έχουν επιστρατευτεί επίσης οι: Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu και η Bonnie Aarons.