Η Amber Heard υπέγραψε για το "Run Away With Me"

Θα ηγηθεί του cast στο ανερχόμενο ρομαντικό θρίλερ
08 Φεβρουαρίου 2018 06:49
Η Amber Heard υπέγραψε για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Amber Heard (Justice League, Magic Mike XXL) θα αναλάβει κεντρικό ρόλο στο Run Away With Me, το νέο ρομαντικό θρίλερ που ετοιμάζουν οι Sentinel Pictures και XYZ Films.

Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται λοιπόν στον Tom και την Kimberly (Heard), δυο εραστές που πασχίζουν να ξεφύγουν από ένα σκοτεινό εγκληματικό παρελθόν. Ο νεαρός αυτός ταξιδεύει από την Αμερική για να επισκεφθεί τον καλύτερό του φίλο στο Παρίσι ώστε να παρευρεθεί στην γιορτή του. Η συνάντησή του με την παραπάνω όμορφη και μυστηριώδη κοπέλα θα τους ενώσει μοιραία. Όταν ο ίδιος μαθαίνει την αλήθεια γι 'αυτήν, τα πράγματα παίρνουν μία αναπάντεχη τροπή. Το ζευγάρι θα ξεκινήσει μία καινούργια κοινή διαδρομή ζωής στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας παρά τα εμπόδια που ορθώνονται στο διάβα τους.

Την σκηνοθεσία εν προκειμένω θα επιμεληθεί ο Fred Grivois (Through the Air), με τον Matthew Ian Cirulnick (Absentia) να επεξεργάζεται τους διαλόγους του φιλμ.

Πίσω από την παραγωγή του Run Away With Me, θα βρίσκονται οι Adam Brawer και David Beitchman της Sentinel Pictures, ενώ οι Nate Bolotin, Aram Tertzakian, και ο Raphael Rocher πρόκειται να επωμιστούν καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

 

Tags: