Aquaman 2 - Amber Heard: Ο σκηνοθέτης σπάει τη σιωπή του για την μικρότερη συμμετοχή της

Εμφανίστηκε για μόλις μερικά καρέ στο πρώτο trailer του Aquaman and the Lost Kingdom
15 Σεπτεμβρίου 2023 09:09
Aquaman 2 - Amber Heard: Ο σκηνοθέτης σπάει τη σιωπή του για την μικρότερη συμμετοχή της

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά του Aquaman and the Lost Kingdom θα είναι η συμμετοχή τελικά που θα έχει η Amber Heard στο sequel, μετά και τα όσα συνέβησαν από τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp.

Η γνωστή ηθοποιός άλλωστε είχε αναφέρει ενώπιον του δικαστηρίου για το μειωμένο ρόλο που έλαβε στο Aquaman 2 ισχυριζόμενη τα όσα συνέβησαν μετά τη δημόσια κατακραυγή που έζησε, λόγω του συζύγου της. Είχαν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό φήμες πως πράγματι θα έχει μειωμένο ρόλο συμμετοχής και το trailer λίγο-πολύ το επιβεβαίωσε.

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του James Wan, σκηνοθέτη του Aquaman and the Lost Kingdom, στο Entertainment Weekly, "έσπασε" τη σιωπή του για το περιστατικό και το χρόνο συμμετοχής της Άμπερ Χερντ. Ο Wan αποκαλύπτει πως εξαρχής η Mera της Amber Heard θα είχε μικρότερο ρόλο από την πρώτη ταινία, μιας και η δεύτερη εστιάζει στη σχέση του Aquaman με τον Orm. 

"Από την αρχή πρότεινα αυτή την ιστορία. Το πρώτο Aquaman ήταν το ταξίδι του Arthur και τη Mera. Στη δεύτερη ταινία θα είναι το ταξίδι του Arthur με τον Orm. Επομένως, η πρώτη ταινία είχε στοιχεία ρομαντικής ταινίας δράσης, και η δεύτερη στοιχεία bromance, δράσης και περιπέτειας. Ας το αφήσουμε εδώ." είπε ο James Wan. 

Η επίσημη σύνοψη του Aquaman 2 έχει ως εξής: "Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να διακατέχεται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομακτικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή."

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

Το Aquaman and the Lost Kingdom αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2023.