Το νέο trailer του Aquaman and the Lost Kingdom είναι εδώ, με μία ηχηρή απουσία

Δεν έχει πουθενά την Mera της Amber Heard
20 Νοεμβρίου 2023 23:08
Το νέο trailer του Aquaman and the Lost Kingdom είναι εδώ, με μία ηχηρή απουσία

Οι προπωλήσεις εισιτηρίων ξεκίνησαν για το Aquaman and the Lost Kingdom, την ταινία της DC που αποτελεί την τελευταία από την παλιά φρουρά και το σύμπαν του DCEU, που θα ρίξει αυλαία μαζί της. 

Για αυτόν τον λόγο η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε και ένα νέο συνοδευτικό trailer για την τελευταία ταινία του Aquaman με τον Jason Momoa στον ομώνυμο ρόλο και παρά το ότι το CGI-fest επί της οθόνης είναι εντυπωσιακό για blockbuster έχει μία ηχηρή απουσία. Όπως παρατήρησαν αρκετοί χρήστες στα social media από το trailer που θα δείτε παρακάτω λάμπει δια της απουσίας της η Mera της Amber Heard, η οποία βάσει της πλοκής είναι η μητέρα του "Arhtur Curry Jr.", γιου του Aquaman. 

Tον περασμένο Σεπτέμβριο, ο σκηνοθέτης James Wan μίλησε στο Entertainment Weekly επιβεβαιώνοντας ότι ο ρόλος της Heard είναι πετσοκομμένος στο Aquaman 2 σε σχέση με την πρώτη ταινία.

Μάλιστα το trailer αποφεύγει να δείξει την Mera αλλά εστιάζει στο μωρό του Aquaman, καθώς μοιράζονται μια χαριτωμένη σκηνή μεταξύ τους. 

Δείτε το νέο trailer του Aquaman 2

Η επίσημη σύνοψη του Aquaman 2 έχει ως εξής: "Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να διακατέχεται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομακτικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή."

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

Το Aquaman and the Lost Kingdom αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου του 2023.