Προσπάθησε ο Jason Momoa να διώξει την Amber Heard από το Aquaman 2;

Περιπέτειες στο σετ…
11 Οκτωβρίου 2023 02:12
Προσπάθησε ο Jason Momoa να διώξει την Amber Heard από το Aquaman 2;

Το αξιόπιστο δημοσιογραφικό μέσο Variety ήρθε να κάνει μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν στο πλατό του Aquaman and the Lost Kingdom. Συγκεκριμένα, μεταφέρει πως η παραγωγή ύψους 215 εκατομμυρίων δολαρίων ταλαιπωρήθηκε από πολλά παρασκηνιακά προβλήματα, με αρκετά να αφορούν την Amber Heard, την συμπρωταγωνίστρια που έχει το ρόλο της Mera.

Συγκεκριμένα, το μέσο τονίζει πως από το περίφημο δικαστήριο μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας έγγραφα από την ψυχολόγο της ηθοποιού που περιλάμβαναν ντροπιαστικές λεπτομέρειες για την DC και την Warner Bros. Τα έγγραφα αυτά αποκαλύπτουν πως ο Jason Momoa είχε ντυθεί σαν τον Depp στο πλατό και είχε καταβάλει προσπάθειες να διώξει την Amber Heard από το Aquaman 2.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα έγγραφα από την ψυχολόγο της, η Heard τόνισε:

Ο Jason είπε ότι ήθελε να με απολύσουν. Ήταν μεθυσμένος – αργούσε να έρθει στο γύρισμα. Ήταν ντυμένος σαν τον Johnny. Έχει μέχρι και όλα τα δαχτυλίδια.

Η DC αρνήθηκε βέβαια πως οι κατηγορίες της Heard ισχύουν, τονίζοντας:

Ο Jason Momoa συμπεριφερόταν με επαγγελματικό τρόπο κάθε στιγμή στα γυρίσματα της ταινίας "Aquaman and the Lost Kingdom".

Παράλληλα, το Variety έμαθε κάτι αντίστοιχο από δική του εσωτερική πηγή, από άτομο που δούλευε στο σετ των γυρισμάτων στο Λονδίνο το 2021, με τον εν λόγω insider να τονίζει:

Ο Jason δουλεύει πολύ σκληρά και του αρέσει να πίνει μια μπύρα πού και πού, όπως σε όλους μας. Ωστόσο, δεν εμφανιζόταν μεθυσμένος στο πλατό. Και όχι, δεν ντύνοταν σαν τον Johnny Depp. Πάντα είχε αυτό το bohemian στυλ.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν πως η Heard κατηγόρησε και τον σκηνοθέτη της ταινίας, James Wan, ότι την αντιμετώπιζε υποτιμητικά, μιλώντας μεταξύ άλλων για ένα περιστατικό που του της ύψωσε τη φωνή του.

Η DC το αρνήθηκε και αυτό, με έναν αντιπρόσωπό της να δηλώνει:

Ο James είναι γνωστός για τη μεταχείριση των μελών του καστ και του συνεργείου του με απόλυτο σεβασμό και για την προώθηση ενός θετικού, συνεργατικού περιβάλλοντος στα γυρίσματα. Οι ταινίες "Aquaman" δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

Το ρεπορτάζ έρχεται να φέρει στη δημοσιότητα μια τελευταία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Η DC παραλίγο όντως να απολύσει την Heard το 2018, αμέσως μετά την πρώτη ταινία, καθώς δεν είχε χημεία με τον Momoa. Μάλιστα, ο δικηγόρος της είχε λάβει ήδη μήνυμα σχετικά με την απόφαση. Εν τέλει, το στούντιο δεν προχώρησε ποτέ στην απόλυση της Heard, επειδή ο πρώην σύντροφός της, ο Elon Musk, έβαλε έναν από τους δικηγόρους του να στείλει μια απειλητική επιστολή στη Warner Bros, με την οποία προειδοποίησε για το τι θα συμβεί αν η ηθοποιός δεν επέστρεφε για το sequel!

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε το σχετικό δημοσίευμα πατώντας εδώ.