Στο νοσοκομείο ο θρύλος της Marvel, Stan Lee

Καρδιοχτύπησε τους fans του ο 95χρονος δημιουργός
02 Φεβρουαρίου 2018 20:20
Στο νοσοκομείο ο θρύλος της Marvel, Stan Lee

Αναστάτωσε τους απανταχού fans των comics και της Marvel, ο Stan Lee όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας δυσκολία στην αναπνοή και ακανόνιστο καρδιακό παλμό. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά για τον θρυλικό σχεδιαστή και συγγραφέα της Marvel Comics, καθώς σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Cedars Sinai του Los Angeles, όπου νοσηλευόταν. Μάλιστα, επέστρεψε στο σπίτι του κεφάτος και με διάθεση να μιλήσει αστειευόμενος στον σταθμό KABC, λέγοντας:

Το μόνο που θέλω να σας πω είναι πως αισθάνομαι περίφημα. Χαίρομαι που πέρασα εκείνο το απόγευμα στο νοσοκομείο. Σκέφτηκα πως ένα check up δεν θα ήταν κακό. Και όντως κατέληξε πολύ καλά, μου έφερε περισσότερη δημοσιότητα!

Προ ολίγον ημερών, ο Lee παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του Black Panther (16 Φεβρουαρίου), της επερχόμενης ταινίας της Marvel και αστειεύτηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε: "Είμαι πάντα εδώ, μεγαλόνοντας! Πάντα βοηθάω και βοηθάω και βοηθάω. Ελπίζω ο κόσμος να συνειδητοποιήσει το πόσο πολλά μου χρωστάει!"

Περαστικά να ευχηθούμε στον κοτσανάτο 95χρονο Stan Lee!