Ο John Cena θα είναι ο κινηματογραφικός Duke Nukem

O superstar του WWE σε ένα casting βγαλμένο από το ίντερνετ!
25 Ιανουαρίου 2018 18:50
Ο John Cena θα είναι ο κινηματογραφικός Duke Nukem

Στα χνάρια που έστρωσε ο Dwayne "The Rock" Johnson θέλει να βαδίσει ολοένα και περισσότερο ο μεγαλύτερος αστέρας του WWE, John Cena. Ο 16 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει αρκετές ταινίες στο ενεργητικό του πλέον και φαίνεται πως, τώρα θα παίξει στον μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας του στο Hollywood. Και δεν είναι αυτή η μοναδική είδηση, διότι είναι θέμα χρόνου το Duke Nukem να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, όπως έκανε άλλο ένα διάσημο shooter παιχνίδι, το DOOM. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του THR, ο Cena βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Duke Nukem στην ομώνυμη κινηματογραφική μεταφορά του πασίγωνστου videogame. Ακόμη, δεν έχει προσληφθεί ούτε σεναριογράφος ούτε σκηνοθέτης στο εν λόγω project αν και η Paramount Pictures, που έχει αναλάβει την παραγωγή, θα ξεκινήσει σύντομα την αναζήτηση. 

Στο παρελθόν, ο Cena έχει αναλάβει τολμηρούς ρόλους, όπως στο Trainwreck πλάι στην Amy Schumer, όμως αυτός θα είναι ο πιο τολμηρός. Ο χαρακτήρας του Δούκα ήταν ανέκαθεν αμφιλεγόμενος και η κάφρικη φύση και στυλ του franchise είναι ένα ερωτηματικό για το πως θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Ήδη πάντω έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες concept με το πως θα ήταν ο John Cena ως Duke: