Από μέρα σε μέρα το trailer της Han Solo ταινίας

Πότε επιτέλους θα δούμε μια πρώτη γεύση από το Solo;
09 Ιανουαρίου 2018 16:14
Από μέρα σε μέρα το trailer της Han Solo ταινίας

Με τις κακές γλώσσες να έχουν λούσει την επερχόμενη ταινία του Han Solo, οι οποίες λένε πως ακόμη και η Lucasfilm με τη Disney περιμένουν να...πατώσει, οι Star Wars fans αναμένουν να δουν επιτέλους μια πρώτη ματιά. Αυτή, τόσο καιρό δεν έχει έρθει καθώς δεν έχουμε δει ούτε μια επίσημη φωτογραφία του Alden Ehrenreich ως τον νεαρό Han. 

Οι φήμες που κυκλοφορούν, όμως, θέλουν το πρώτο teaser trailer του "Solo" να κυκλοφορεί μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς σύμφωνα με το Star Wars Legacy, θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου στην εκπομπή Good Morning America. 

Η εν λόγω εκπομπή του ABC έχει αποτελέσει μια σταθερή πλατφόρμα για την Disney, της οποίας είναι ιδιοκτησία, ενώ εκεί είχε κάνει ντεμπούτο το teaser trailer του Rogue One το 2016. Από την άλλη, βέβαια, ο Jason Ward του γνωστού ιστότοπου, MakingStarWars.net, αναφέρει πως οι φήμες δεν αληθεύουν και πως θα κάνει πρεμιέρα λιγο αργότερα και πιθανότατα στο Super Bowl στα τέλη του Ιανουαρίου. 

Όπως και να έχει η καμπάνια προώθησης της δεύτερης A Star Wars Story ταινίας θα αποτελέσει τη μικρότερη σε διάρκεια στην ιστορία του franchise, διότι θα μετρήσει μόλις τέσσερις μήνες αντί για οκτώ που είναι το κανονικό. Η Lucasfilm πιέζεται από τα χρονικά περιθώρια και την ανυπομονησία των θεατών, μιας και θα πρέπει να διαφημίσει επιθετικά την ταινία του Ron Howard, μέσα στους μήνες που ακολουθούν. 

Το Solo: A Star Wars Story θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαίου του 2018.