O Kevin Feige επιβεβαίωσε την μοίρα της Star Wars ταινίας του

Και με τόση σιωπή όλον αυτόν τον καιρό εν αποτελεί έκπληξη
10 Νοεμβρίου 2023 15:27
O Kevin Feige επιβεβαίωσε την μοίρα της Star Wars ταινίας του

Μάθαμε τι απέγινε η Star Wars ταινία που βρισκόταν υπό ανάπτυξη σε παραγωγή του Kevin Feige, αφεντικού της Marvel Studios. Να θυμίσουμε ότι το project αυτό είχε ανακοινωθεί εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια, πριν κάνει πρεμιέρα η τελευταία κινηματογραφική ταινία του σύμπαντος τότε, το Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker. Μάλιστα, το 2021 είχε μαθευτεί ότι ο Michael Waldron του Loki ετοίμαζε ένα σενάριο για την ταινία. 

Πρόκειται για ένα σενάριο που φάνταζε ότι θα δώσει μια απαραίτητη πνοή φρεσκάδας από πλευράς των Star Wars fans, ειδικά όταν από πίσω κινεί τα νήματα ο υπέρεπιτυχημένος αρχιτέκτονάς του MCU. Αρχικά το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter επιβεβαίωσε ότι το project αποτελεί παρελθόν από τη Lucasfilm. 

Το αφεντικό των marvel Studios σε συνέντευξή του στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του The Marvels, επιβεβαίωσε ο ίδιος την είδηση. Μιλώντας στην κάμερα του Entertainment Tonight απάντησε μονολεκτικά αν τελικά θα γίνει η Star Wars ταινία του λέγοντας απλώς "όχι". 

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι υπάρχουν πολλές κινηματογραφικές ταινίες για το σύμπαν στα σκαριά. Η πρώτη Star Wars ταινία από αυτές που αναμένονται είναι σε σκηνοθεσία της Sharmeen Obaid-Chinoy και ονομάζεται Star Wars: New Jedi Order και θα σημάνει την επιστροφή της Daisy Ridley στο ρόλο της -πλέον- Jedi Master Rey Skywalker, καθώς θα μεταφερθούμε 15 χρόνια μετά την τελευταία σκηνή του Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker.

Η δεύτερη στα σκαριά Star Wars ταινία θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες των Din Djarin και Grogu και όλου του "Mandoverse". Και η τρίτη ταινία θα είναι το Star Wars: Dawn of the Jedi, η πρώτη prequel ολόκληρου του Star Wars σύμπαντος ταινία, η οποία θα μας μεταφέρει στην απαρχή της Δύναμης και συγκεκριμένα 25.000 χρόνια πριν από τα όσα έχουμε δει σε σειρές και ταινίες μέχρι σήμερα. Σκηνοθέτης του Dawn of the Jedi θα είναι ο James Mangold, των "Logan", "Ford v Ferrari" και του επερχόμενου "Indiana Jones and the Dial of Destiny".

Επίσης, ο Shawn Levy σκηνοθέτης των Free Guy, Stranger Things και του Deadpool 3, θα κάνει τη δική του Star Wars ταινία αλλά φαίνεται πως το project είναι σε πολύ πρώιμα στάδια.