To Jungle Book: Origins του Andy Serkis μετονομάζεται σε Mowgli

Μεταξύ άλλων, αλλάζει και το ύφος του έργου
21 Δεκεμβρίου 2017 08:21
To Jungle Book: Origins του Andy Serkis μετονομάζεται σε Mowgli

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το ανερχόμενο Jungle Book: Origins του Andy Serkis τροποποιεί τον τίτλο του σε Mowgli.

Το εν λόγω project της Warner Bros. το οποίο θα βασιζόταν στην διάσημη ιστορία The Jungle Book του Βρετανού μυθιστοριογράφου Rudyard Kipling πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 19 Οκτωβρίου του 2018.

Η ταινία ακολουθεί την ζωή του Μόγλη, του αγαπημένου λογοτεχνικού χαρακτήρα που έπλασε ο Kipling, το αγόρι που ανατράφηκε από μία αγέλη λύκων και αφομοίωσε τους κανόνες επιβίωσης της ζούγκλας, έχοντας ως πιστούς του φίλους μία αρκούδα, τον λεγόμενο Baloo, και έναν πάνθηρα, τον Bagheera. Βέβαια, το παρόν φιλμ πρόκειται να έχει μία ελαφρώς  πιο σκοτεινή αισθητική, διαφοροποιούμενο από την κινηματογραφική διασκευή του Jon Favreau του 2016.

Στο Mowgli πρωταγωνιστούν οι: Andy Serkis, Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Naomie Harris, Matthew Rhys, Freida Pinto, Peter Mullan, Jack Reynor, Eddie Marsan, Tom Hollander, και ο Rohan Chand (Bad Words)  ως ο περίφημος ήρωας Mowgli.

Την μεταφορά αυτή του Serkis θα επιμεληθεί ως προς την σκηνοθεσία και ο Alfonso Cuaron (Gravity) ενώ το σενάριο θα προσαρμόσει κατάλληλα η Callie Kloves. To Mowgli θα περιλαμβάνει live action σκηνές αλλά και CGI εφέ.