Jurassic World: Fallen Kingdom | Το teaser trailer βρυχάται δυνατά!

Ο Chris Pratt σε ένα χάος βγαλμένο ξανά από την Ιουρασική εποχή!
04 Δεκεμβρίου 2017 18:56
Jurassic World: Fallen Kingdom | Το teaser trailer βρυχάται δυνατά!

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε από την Universal Pictures καινούργιο trailer για το Jurassic World: Fallen Kingdom, το δεύτερο sequel του κατά $1.6 εκατομμύρια μεγαλύτερου reboot πάνω στο Jurassic Word. Το πλήρες trailer του Jurassic World: Fallen Kingdom έχει δρομολογηθεί να βγει προσεχώς, και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου. Βέβαια, χάρη στο σύντομο απόσπασμα που δόθηκε στην δημοσιότητα μπορούμε να πάρουμε μία μικρή γεύση από τις προκλήσεις που αναμένεται να συναντήσουν στο διάβα τους οι παραπάνω χαρακτήρες ενώ επιστρέφουν στο Isla Nublar.

Την σκηνοθεσία του εν λόγω φιλμ επιστημονικής φαντασίας υπογράφει ο J.A. Bayona (A Monster Calls, The Impossible) καθώς ο προκάτοχός του, Colin Trevorrow αποχώρησε από το όλο project θέλοντας να ασχοληθεί με το Star Wars: Episode IX (κάτι που όμως τελικά δεν πραγματοποίησε). Ο Trevorrow παρόλα αυτά συνέβαλε και στην συγγραφή του σεναρίου της συνέχειας της πιο σύγχρονης μυθοπλασίας του Jurassic World μαζί με τον Derek Connolly, ενώ επωμίστηκε και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Στο ανερχόμενο αυτό κινηματογραφικό  εγχείρημα ο Chris Pratt και η Bryce Dallas Howard επανέρχονται στους γνώριμους ρόλους του Owen και της Claire αντίστοιχα, συναντώντας τρομακτικά πλάσματα και δεινόσαυρους της Ιουρασικής περιόδου αφού θα βρεθούν πάλι στην δίνη άγριων περιπετειών.

To cast συμπληρώνουν οι: James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, BD Wong, και ο Jeff Goldblum. Η πρεμιέρα του Jurassic World: Fallen Kingdom είναι προγραμματισμένη για τις Η.Π.Α. στις  22 Ιουνίου του 2018.