Οι Christian Bale και Amy Adams αγνώριστοι στους νέους ρόλους τους

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε ως Dick και Lynne Chenney
21 Οκτωβρίου 2017 14:24
Οι Christian Bale και Amy Adams αγνώριστοι στους νέους ρόλους τους

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα που απεικονίζουν τον Christian Bale και την Amy Adams ως Dick και Lynne Chenney αντίστοιχα. Οι δύο πρωταγωνιστές φαίνονται εκ δια μέτρου αντίθετοι σε σχέση με την λαμπερή εικόνα που τους έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Στην ατιτλοφόρητη ακόμη βιογραφική ταινία του Adam McKay, οι διάσημοι ηθοποιοί θα υποδυθούν δύο αληθινά πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας, στο μεσήλικο στάδιο της ζωής τους. Ο εν λόγω δημιουργός έκανε μία μετάβαση από τις κωμωδίες Anchorman, Talladega, και Step Brothers στο δράμα The Big Short, και απ' ό,τι φαίνεται θέλει να συνεχίσει με μία καινούργια δουλειά που θα δοκιμάσει τις ικανότητές του, αυτήν την φορά όμως με ένα φιλμ κοινωνικοπολιτικού είδους, βασισμένο στην καριέρα του Αμερικανού αντιπρόεδρου Dick Chenney. Τον τέως πλανητάρχη George Bush θα υποδυθεί ο Sam Rockwell.

Το cast συμπληρώνουν οι: Steve Carell, Tyler Perry, και η Allison Pill. Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία διανομής για την συγκεκριμένη κινηματογραφική μυθοπλασία, η οποία μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα. Παρακάτω ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες.