Νέο clip για το κοινωνικό δράμα "Una"

Οι Rooney Mara και Ben Mendelsohn έρμαια ενός σκοτεινού μυστικού
14 Οκτωβρίου 2017 05:25
Νέο clip για το κοινωνικό δράμα

Βγήκε καινούριο clip για το κοινωνικό δράμα Una, όπου η Rooney Mara και ο Ben Mendelsohn αποτελούν τους δύο κεντρικούς  πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, η ταινία έχει κυκλοφορήσει ήδη σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στην Νέα Υόρκη και αυτό το Σαββατοκύριακο θα διανεμηθεί και στο Los Angeles.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο  Benedict Andrews, με το project  να βασίζεται στο θεατρικό έργο “Blackbird” του David Harrower που έχει κερδίσει  και το βραβείο Laurence Olivier. Ο βασικός άξονας του Una περιστρέφεται από γύρω από την Una (Rooney Mara), μία κοπέλα που είχε δραπετεύσει πριν από 15 χρόνια με κάποιον πολύ μεγαλύτερο της, τον Ray (Ben Mendelsohn), ένα ατόπημα για το οποίο εκείνος πλήρωσε μπαίνοντας φυλακή. Τα φαντάσματα  του παρελθόντος επιστρέφουν όταν  η Una βλέπει ένα στιγμιότυπο του Ray σε ένα περιοδικό και αρχίζει να τον ψάχνει. Η αναζήτησή της την φέρνει πιο κοντά στον στόχο της και ξαφνικά παρουσιάζεται μια μέρα μπροστά του. Η αλήθεια απειλεί να καταστρέψει την ησυχία της τρέχουσας καθημερινότητάς  του. Όλα κρέμονται από μία κλωστή, με τις αναμνήσεις να ξεπροβάλλουν ολοζώντανες από την σκοτεινή τους προϊστορία.

Το cast του Una συναπαρτίζουν επίσης οι: Tara Fitzgerald, Tobias Menzies, Natasha Little και Ruby Stokes.

Παρακάτω ακολουθεί το νέο clip: