Nightmare Alley: Πρώτη ματιά στη νέα ταινία του Del Toro με τους Bradley Cooper και Cate Blanchett

Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει με ένα ψυχολογικό θρίλερ
14 Σεπτεμβρίου 2021 23:04
Nightmare Alley: Πρώτη ματιά στη νέα ταινία του Del Toro με τους Bradley Cooper και Cate Blanchett

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από το Nightmare Alley, τη νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη, Guillermo del Toro, που έρχεται με ένα εκπληκτικό cast που περιλαμβάνει τους Bradley Cooper, Willem Dafoe, Cate Blanchett και Rooney Mara.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Δεκέμβριο από την Searchlight Pictures και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, πρόκειται για ένα remake του Nightmare Alley που έπαιξε το 1947 και γράφτηκε από τον William Lindsay Gresham. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν λίγο πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός τον Ιανουάριο του 2020, ενώ λίγο αργότερα σταμάτησαν και ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Cooper θα υποδυθεί τον Stanton Carlisle, που μπλέκεται σε μπελάδες με την Dr. Lilith Ritter, μια ψυχολόγο και εκτός από τους παραπάνω, στο φιλμ θα βρίσκονται και οι Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman και Mary Steenburgen.

Nightmare Alley - Στιγμιότυπα

Ο Del Toro κατάφερε να φτιάξει την κατάλληλη noir ατμόσφαιρα που αρμόζει στο φιλμ και πλέον η Disney είναι αρκετά σίγουρη για την ταινία και γι’ αυτό το λόγο είναι τόσο κοντά η πρεμιέρα. Μάλιστα, τελευταία φορά που ο διάσημος σκηνοθέτης βρέθηκε στη σκηνοθετική καρέκλα, ήταν στο The Shape of Water, που κυκλοφόρησε το 2017 και έλαβε τέσσερα Όσκαρ, ανάμεσά τους της Καλύτερης Ταινίας εκείνης της χρονιάς.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Nightmare Alley;

Το Nightmare Alley θα προβληθεί στις 17 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.