Secret Invasion: Στο σύμπαν της Marvel μια "Ευνοούμενη" κάνει ποδαρικό (ΦΩΤΟ)

Η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman είναι το νεότερο μέλος του MCU
20 Απριλίου 2021 11:55
Secret Invasion: Στο σύμπαν της Marvel μια "Ευνοούμενη" κάνει ποδαρικό (ΦΩΤΟ)

Από το βασιλικά σαλόνια του The Crown του Netflix και της "Ευνοούμενης" του Γιώργου Λάνθιμου προέρχεται η νέα βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που γίνεται μέλος του MCU. H Olivia Colman, που βραβεύτηκε για τον ρόλο της στο "The Favourite" βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Marvel Studios για να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά "Secret Invasion", όπως μεταφέρει από πηγές του το Deadline. Ωστόσο, ο ρόλος της παραμένει ακόμη άγνωστος. 

Κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου απλώς να επισημοποιηθεί η συμμετοχή της και να τη δούμε πλάι στον Nick Fury του Samuel L. Jackson και τον Talos του Ben Mendelsohn σε ένα από τα πιο αναμενόμενα σόου του Disney Plus, ενώ πρόσφατα μάθαμε πως ο Kingsley Ben-Adir, γνωστός από το "One Night in Miami" και το "The OA", θα υποδυθεί τον κακό της υπόθεσης.

 

Πρόκειται για την γνωστή comic ιστορία που θα μεταφερθεί πρώτη φορά στη μικρή οθόνη, η οποία έχει να κάνει με την κρυφή εισβολή των μεταμορφικών Skrulls στη Γη. Από το Spider-Man: Far From Home είδαμε να μπαίνουν τα θεμέλια αυτού του σεναρίου, ενώ και στο πρόσφατο "WandaVision" είδαμε έναν νέο και άκρως ενδιαφέρον συνδετικό κρίκο, με τη Monica Rambeau της Teyonah Parris. 

H Colman βρίσκεται και στη φετινή κούρσα των Oscars με μια υποψηφιότητα Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο "The Father" με τον Anthony Hopkins.