Polaris: Joaquin Phoenix και Rooney Mara ξανά μαζί στη νέα ταινία της Lynne Ramsey

Για ακόμη μια φορά θα παίξουν μαζί μετά τα "Her" και "Mary Magdalene"
22 Ιουνίου 2021 16:30
Polaris: Joaquin Phoenix και Rooney Mara ξανά μαζί στη νέα ταινία της Lynne Ramsey

Η Lynne Ramsey, σκηνοθέτρια του ψυχολογικού θρίλερ, "You Were Never Really Here", που είχε κάνει αίσθηση στα κινηματογραφικά φεστιβάλ, ετοιμάζει την επόμενή της ταινία και πλέον μάθαμε ποιοι θα πρωταγωνιστούν. 

Μέσα από μια συνέντευξή της στην El Espanol, αποκαλύφθηκε πως οι Joaquin Phoenix και Rooney Mara θα είναι οι αστέρες του "Polaris", όπως θα ονομάζεται η νέα της ταινία και δυστυχώς, προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε καμία πληροφορία για αυτή και το σενάριό της. 

Ωστόσο, πρόκειται για τη δεύτερη φορά που Phoenix και Ramsey συνεργάζονται καθώς πρωταγωνίστησε στο "You Were Never Really Here" αποσπώντας φυσικά εξαιρετικά λόγια για την ερμηνεία του, ενώ βραβεύτηκε με το Α' Ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Καννών του 2017. Επίσης, αυτή θα είναι η 4η φορά που Mara και Phoenix θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί μετά τα "Her", "Mary Magdalene" και “Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot". 

Αυτά είναι τα όσα είπε η Ramsey για τη νέα τη συνεργασία με τον Phoenix:

Είναι τρελός, αλλά είναι και ο καλύτερος ηθοποιός που γνωρίζω. Κάθε τι πράγμα που κάνει στο πλατό έχει λόγο. Είναι πολύ πιο δύσκολο όταν σου έρχεται μια αυθεντική ιδέα σαν και αυτή, αλλά είναι παράλληλα και αδύνατο να μην ενθουσιαστείς όταν προετοιμάζεσαι για μια ταινία με τον Joaquin. 

Η Ramsey, πάντως, είναι από τους δημιουργούς που σπάνια βγάζουν νέα ταινία και η φιλμογραφία της περιλαμβάνει μόλις τέσσερις ταινίες σε διάστημα 22 ετών, όπως τα "Morvern Callar", "Ratcatcher" και "We need To Talk About Kevin". 

Τελευταία φορά που είδαμε σε ταινία τον Phoenix ήταν στο "Joker" του 2019 που του χάρισε και το Όσκαρ Α' Ανδρικού, ενώ η Mara τελευταία φορά έπαιξε στο Mary Magdalene του Garth Davis το 2018. Στα επερχόμενα projects του Phoenix περιλαμβάνεται το "Disappointment Blvd." του Ari Aster και το "Kitbag" του Ridley Scott, ενώ η Mara αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο "Women Talking" της Sarah Polley και το "Nightmare Alley" του Guillermo Del Toro