Joker Folie à Deux: Πέφτει πολύ κλάμα στο πρώτο teaser με τον Joaquin Phoenix

Μερικές ώρες πριν την έλευση του κανονικού πρώτου μεγάλου trailer
09 Απριλίου 2024 20:18
Joker Folie à Deux: Πέφτει πολύ κλάμα στο πρώτο teaser με τον Joaquin Phoenix

Η Warner Bros. Pictures πατάει τέρμα το γκάζι στην προώθηση του Joker 2 ή όπως επίσημα τιτλοφορείται "Joker: Folie à Deux" για αυτό και κυκλοφόρησε ένα σύντομο teaser για τη sequel ταινία, στην οποία ο Joaquin Phoenix θα επιστρέψει ως Arthur Fleck, έχοντας στο πλάι του αυτή την φορά την Harley Quinn της Lady Gaga. 

Στο σύντομο αυτό teaser που δημοσιεύθηκε μέσα από τα social media, φαίνεται ο Arthur Fleck του Χοακίν Φίνιξ να κλαίει και να οδύρεται μέσα στη βροχή και να στέκεται στην αυλή του Arkham Asylum, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για το ύφος που θα κινηθεί το κανονικό trailer. Ή μήπως θα υπάρξει κάποια ανατροπή μιας και ακούμε ότι θα πρόκειται για μια αμιγώς μιούζικαλ ταινία; Μιας και το λέμε εκείνο θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές ώρες από τώρα και πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 04:30 η ώρα Ελλάδος

Δείτε το teaser του Joker 2:

 

Πρόσφατα μάθαμε αρκετές νέες πληροφορίες για το Joker Folie à Deux, όπως το ότι θα περιλαμβάνει πάνω από 15 διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών όντας ένα αμιγώς μιούζικαλ φιλμ. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety το κόστος παραγωγής του Joker: Folie à Deux παραφούσκωσε για την Warner Bros. καθώς το budget της αγγίζει τα $200 εκατομμύρια δολάρια. Για να τα βάλουμε σε ένα κατάλληλο πλαίσιο, αρκεί να αναφέρουμε ότι είναι το τριπλάσιο -και βάλτε- κόστος από την πρώτη ταινία Joker, η οποία είχε budget ύψους $60 εκατομμυρίων και έβγαλε πάνω από $1 δισεκατομμύριο έσοδα στο box office το 2019 που κυκλοφορήσε.

Σε αυτά τα κόστη συμπεριλαμβάνονται και οι παχυλές αμοιβές που διαπραγματεύτηκε το all-star και οσκαρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga, οι οποίοι θα λάβουν από $20 εκατομμύρια και $12 εκατομμύρια δολάρια έκαστος για την συμμετοχή τους. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ξανά ο Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Στο cast θα βρίσκονται και οι Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Το Joker: Folie à Deux θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024.