Νέες σημαντικές πληροφορίες για το Joker: Folie à Deux!

Θα είναι ένα “jukebox musical”
23 Μαρτίου 2024 14:11
Νέες σημαντικές πληροφορίες για το Joker: Folie à Deux!

Νέες πληροφορίες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας που αφορούν το Joker: Folie à Deux με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το Joker 2 θα έχει έντονα στοιχεία μιούζικαλ και αυτό φαντάζει λογικό, δεδομένου του ταλέντου της Gaga και της προτίμησης του Joker στον χορό. Επίσης, ο τίτλος της ταινίας σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Joker: Τρέλα για Δύο". Έτσι, έγινε γνωστό, ότι το Joker: Folie à Deux θα περιλαμβάνει περισσότερες από 15 διασκευές γνωστών τραγουδιών που ακουστούν κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Διάφοροι insiders που γνωρίζουν για την ταινία μίλησαν στο Variety και είπαν ότι η ταινία είναι ένα “jukebox musical”, καθώς θα ενσωματώσει τουλάχιστον 15 διασκευές πολύ γνωστών τραγουδιών, με το ένα να λέγεται ότι είναι το "That's Entertainment" από το μιούζικαλ του 1953 "The Band Wagon". Υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα υπάρχουν και περίπου δύο (μπορεί και ένα) πρωτότυπα τραγούδια.

Το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham έχοντας στο επίκεντρο τον Arthur Fleck και την Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Η Harley Quinn είναι η ερωμένη και συνεργός του Joker, η οποία αρχικά ήταν ψυχίατρος με το όνομα Harleen Quinzel πριν τον ερωτευτεί και γίνει συνεργάτης του στο έγκλημα -πάντα σύμφωνα με τα κόμικς καθώς δε ξέρουμε εάν και κατά πόσο θα αλλάξει το lore.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ξανά ο Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Στο cast θα βρίσκονται και οι Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Το Joker: Folie à Deux θα παίξει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024.