Βγήκε νέο απόσπασμα για το Thor: Ragnarok

Ο θεός της αστραπής ψάχνει το σφυρί του
11 Οκτωβρίου 2017 17:44
Βγήκε νέο απόσπασμα για το Thor: Ragnarok

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε νέο clip για το ανερχόμενο action φιλμ της Marvel, Thor: Ragnarok, μέσα από την εκπομπή του Jimmy Kimmel όπου ο ίδιος ο Thor, Chris Hemsworth, ήταν καλεσμένος.

Εν προκειμένω, ο θεός της αστραπής απ’ ό,τι φαίνεται αναζητάει το όπλο που είναι σήμα κατατεθέν του, δηλαδή το Mjolnir, το θρυλικό σφυρί του. Ο Chris Hemsworth έχει επιστρέψει στον ρόλο που τον καθιέρωσε στην μεγάλη οθόνη, και ως Thor πασχίζει πλέον στο τρίτο κινηματογραφικό κεφάλαιο της ιστορίας του να σώσει τον λαό του Asgard από την απειλή της Hela, της θεάς του Θανάτου που επιζητά να φέρει τον απόλυτο όλεθρο σε όλο τον γαλαξία. Ο Thor στην προσπάθειά του να αποτρέψει την επερχόμενη καταστροφή απευθύνεται σε παλιούς του γνώριμους, άλλους προσφιλής και άλλους όχι και τόσο ώστε να συγκροτήσουν μία ομάδα κρούσης απέναντι στον κοινό εχθρό.

Η αχρήστευση του Mjolnir το οποίο έπεσε στα χέρια της Hela σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό πλήγμα για τον ήρωα, ενώ η απουσία του ουσιαστικά φέρνει στο φως μία διαφορετική πτυχή της περίφημης μορφής του Thor. Χωρίς το απαραίτητο κομμάτι της πολεμικής του εξάρτησης, ο ίδιος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ανασυνταχθεί και να ανταπεξέλθει στην πρόκληση που ορθώνεται στο διάβα του.

Το Thor: Ragnarok αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.