Coco: Νέο trailer για το πολυαναμενόμενο animation της Pixar

Από πότε ο κάτω κόσμος απέκτησε τόσα κέφια;
21 Σεπτεμβρίου 2017 17:57
Coco: Νέο trailer για το πολυαναμενόμενο animation της Pixar

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το COCO, το animated φιλμ της Pixar που αναμένεται να βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου του 2017.

Την σκηνοθεσία της εν λόγω ταινίας κινουμένων σχεδίων επιμελείται ο Lee Unkrich (Toy Story 3) από κοινού μαζί με τον Adrian Molina. Τα ηνία της παραγωγής ανέλαβε η  Darla K. Anderson.

Το Coco, αποτελεί μία μυθοπλασία για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα για τα νεότερα μέλη της. Ο κεντρικός άξονας του φιλμ περιστρέφεται γύρω από την ζωή ενός παιδιού που ακούει στο όνομα Miguel. Ο μικρούλης αυτός λαχταράει όταν μεγαλώσει να κάνει μία λαμπρή καριέρα μουσικού. Το θέμα βέβαια είναι ότι από την μια στιγμή στην άλλη θα βρεθεί να κάνει την πρώτη του καλλιτεχνική περιοδεία στην Γη των Νεκρών! Ο 12χρονος θα θελήσει να συναντήσει τον Ernesto de la Cruz, έναν αξιοζήλευτο μουσικό που τυγχάνει και συγγενής του. Ο προκάτοχός του αυτός είχε παρατήσει τους αγαπημένους του για χατίρι της επαγγελματικής του επιτυχίας, κάτι που ανέκαθεν αποδοκίμαζαν οι γονείς του Miguel, γι’ αυτό και δεν επιθυμούσαν να επαναληφθεί κάτι τέτοιο πόσο μάλλον και από τον ίδιο τον μοναχογιό τους. Το αγόρι με το ανήσυχο πνεύμα θα πραγματοποιήσει μία απίθανη διαδρομή στον κάτω κόσμο, θα γνωρίσει άλλους θανόντες του γενεαλογικού του δέντρου, θα αποκτήσει νέες φιλίες και θα πάρει ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα για την ζωή.

Τις φωνές των ηρώων δίνουν οι: Benjamin Bratt, Gael García Bernal, Renée Victor και ο Anthony Gonzalez. Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer για το Coco: