Ο Tom Hardy θα είναι στο Star Wars: The Last Jedi

Ένα ακόμη cameo διάσημου ηθοποιού μετά τον Daniel Craig στο Episode VII
19 Αυγούστου 2017 12:44
Ο Tom Hardy θα είναι στο Star Wars: The Last Jedi

Αν και παλαιότερα υπήρξαν φήμες και ενδείξεις πως μετά τον Daniel Craig στο The Force Awakens, ο Tom Hardy θα είναι ένας ακόμη διάσημος Βρετανός ηθοποιός που θα κάνει μια cameo εμφάνιση στο σύμπαν του Star Wars, πλέον αυτές είναι αληθείς. Συγκεκριμένα, δια στόματος του John Boyega (Finn στο Star Wars), σε μια συνέντευξη του στο BBC Radio4 αποκάλυψε πως ο Tom Hardy έχει μια cameo εμφάνιση στο άκρως αναμενόμενο The Last Jedi, ενώ αυτοί των Πρίγκιπα Χάρι και ο Πρίγκιπα Ουίλιαμ, που επισκέφθηκαν το πλατό, εν τέλει αφαιρέθηκε: 

Νομίζω πως έκοψαν αυτή τη σκηνή. Έχω βαρεθεί με αυτά τα μυστικά. Ήρθαν στο πλατό. Ήταν εκεί. Έχω αρρωστήσει από το να το κρύβω. Νομίζω πως είχε διαρρεύσει έτσι κι αλλιώς. Υπήρξαν και φωτογραφίες. Κάθε φορά που με ρωτάνε πρέπει να το αποφεύγω. Βαρέθηκα να το αποφεύγω. Βρέθηκαν εκεί. Επίσης ήταν και ο Tom Hardy. 

Και με αυτόν τον τρόπο ο "Finn" αποκάλυψε το cameo του Tom Hardy, το οποίο δεν γνωρίζουμε αν θα είναι κάτω από μια στολή Stormtrooper, όπως του Daniel Craig ή κάτι άλλο. 

Το Star Wars: The Last Jedi αναμένεται να προβληθεί στις 14 Δεκεμβρίου του 2017.