Tom Hardy και Austin Butler παίζουν σε ταινία που θυμίζει αρκετά Sons of Anarchy (BINTEO)

Πάρτε μια πρώτη ματιά από το The Bikeriders του Jeff Nichols
07 Σεπτεμβρίου 2023 21:00
Tom Hardy και Austin Butler παίζουν σε ταινία που θυμίζει αρκετά Sons of Anarchy (BINTEO)

Το The Bikeriders είναι η νέα ταινία του Jeff Nichols, σκηνοθέτη των "Mud", "Loving" και "Midnight Special" που αποκαλύφθηκε με ένα πρώτο trailer που κυκλοφόρησε η 20th Century Studios

Από την πρώτη ματιά θα λέγαμε πως άνετα θα μπορούσε να είναι μια prequel ταινία της σειράς "Sons of Anarchy" αφού πρόκειται για μια ιστορία που επικεντρώνεται στις περιπέτειες και την δραστηριότητα μιας φανταστικής συμμορίας μοτοσικλετιστών, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ, Austin Butler (Elvis) σε ρόλο αλά "Jax Teller" -για όσους γνωρίζουν από SoA.

Ο Tom Hardy από την άλλη υποδύεται τον ιδρυτή της λέσχης ονόματι Benny, ο οποίος θέλει να ανεβάσει τον "Benny" του Butler στις τάξεις της λέσχης και να την τρέξουν μαζί. Η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο καθώς μπαίνει στη μέση η Kathy της Jodie Comer (The Last Duel), η οποία ερωτεύεται τον Benny και προσπαθεί να παλέψει με τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του στην λέσχη. 

Δείτε το trailer του The Bikeriders 

Επειδή πρόκειται για ταινία του Jeff Nichols δε θα μπορούσε να λείπει ο συχνός συνεργάτης του, Michael Shannon, ο οποίος ενσαρκώνει ένα μικρό ρόλο στο Bikeriders. Παίζουν επίσης οι: Boyd Holbrook, Damon Herriman, Beau Knapp, Emory Cohen και Karl Glusman. Η ιστορία της ταινίας βασίζεται σε ένα ασπρόμαυρο λεύκωμα φωτογραφιών που υπέγραψε ο Danny Lyon το 1968, το οποίο διασκεύασε ο Nichols. 

Το The Bikeriders θα κάνει πρεμιέρα στις 1 Δεκεμβρίου 2023 στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.