Ο Tom Hardy επιβεβαιώνει τον ερχομό του "Mad Max 2"

"Απλά περιμένω το τηλεφώνημα"
18 Ιανουαρίου 2017 20:51
Ο Tom Hardy επιβεβαιώνει τον ερχομό του

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του σειράς με τίτλο Taboo στο TCA 2017, ο Tom Hardy επιβεβαίωσε πως το sequel του αριστουργηματικού Mad Max: Fury Road έρχεται. Διαβάστε όλα όσα είπε για το sequel του George Miller στο Collider παρακάτω:

Περιμένω αγωνιωδώς να μάθω. Υπάρχει τόση μυθολογία με το Mad Max που θα μπορούσε να επεκταθεί σε αρκετές ιστορίες. Αυτό που είναι εκπληκτικό με τον George Miller είναι πως έχει δημιουργήσει sagas για τον Max και την Furiosa ξεχωριστά, οπότε ότι επιλέξει να εστιάσει αυτό θα είναι. Εγώ απλά περιμένω το τηλεφώνημα σε φάση 'Εντάξει ας βάλουμε τα πέτσινα και να βγούμε έξω και να κάνουμε κάτι νέο.' Υπάρχει (το sequel). Απλά το περιμένω και ανυπομονώ. 

Έπειτα, επιβεβαίωσε πως έχει υπογράψει για τρεις συνολικά Mad Max ταινίες και πως ο προσωρινός τίτλος της επερχόμενης είναι Mad Max: The Wasteland.

Collider: Θα γίνει το Mad Max: The Wasteland;

Hardy: Ναι για όσο έχω υπογράψει να κάνω τρία από αυτά. Το ερώτημα είναι το πότε. Δεν είμαι σίγουρος αν λέγεται The Wasteland ή όχι γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Αυτοί οι τίτλοι αλλάζουν συνεχώς, αλλά υπάρχει σίγουρα ένα ακόμη Mad Max project που περιμένει. 

Εσείς ανυπομονείτε για τη συνέχεια του Mad Max; Πείτε μας στα σχόλια.