Ενθουσιασμένος ο Josh Brolin από την ιστορία του Avengers: Infinity War

Ανυπομονεί να τα βάλει ενάντια με όλους Avengers
09 Ιουνίου 2016 14:46
Ενθουσιασμένος ο Josh Brolin από την ιστορία του Avengers: Infinity War

Ο Josh Brolin, που πολλοί μπορεί να γνωρίζετε από τον ρόλο του στις ταινίες της Marvel ως Thanos, σε μία πρόσφατη συνέντευξη του με το MovieFone, μοιράστηκε τη γνώμη του σχετικά με την ιστορία των ταινιών και τον χαρακτήρα που υποδύεται. Όσον αφορά την ιστορία του Infinity Wars ο ηθοποιός δήλωσε:

"Ναι, ήμουν στο τραπέζι και άκουσα την ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος, το οποίο ήταν...ξέρετε, μερικές φορές απλά λες, "Ω, είναι τέλεια ταινία. Ή, αυτή είναι μία φανταστική εμπειρία," ενώ κατά βάθος ξέρεις πως δεν ισχύει. Εδώ είναι το αντίθετο. Αυτές οι ιστορίες των Avengers καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα και αυτό είναι η συμμετοχή μας. Βασικά, ο χαρακτήρας μου είναι ενάντια σε όλους. Και είναι αρκετά διασκεδαστικό το τι έχουν επιλέξει να κάνουν με την ιστορία. Πιστεύω πως είναι εκπληκτικό, προσωπικά. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που ανατρίχιαζα το 50% του χρόνου που άκουγα τι συμβαίνει και ήμουν έκπληκτος που θα έπαιρνα μέρος σε αυτό".

Τέλος, όταν ο ηθοποιός ερωτήθηκε πως αισθάνεται να υποδύεται τον μεγαλύτερο κακό του MCU (Marvel Cinematic Universe) απάντησε:

"Από άποψη δημοσιότητας, ή ενδιαφέροντος, έχω λάβει περισσότερη δημοσιότητα παίζοντας τον Thanos, παρόλο που δεν το έχω κάνει ακόμα, από όλες τις ταινίες μου μαζί".