Πέθανε από επίθεση καρχαρία ηθοποιός από τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Σε ηλικία 49 ετών
24 Ιουνίου 2024 14:45
Πέθανε από επίθεση καρχαρία ηθοποιός από τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Ο ηθοποιός Τamayo Perry (Ταμάγιο Πέρι), ο οποίος είχε παίξει σε διάφορες ταινίες του Hollywood, μεταξύ των οποίων και ‘Οι Πειρατές της Καραϊβικής’, έφυγε από τη ζωή έπειτα από επίθεση καρχαρία!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Perry, ο οποίος θεωρείται θρύλος του wind surfing, βρισκόταν στη θάλασσα στη Χαβάη, όταν βρέθηκε κοντά στην παραλία Mālaekahana Beach στη βόρεια ακτή του Oahu από άλλους τοπικούς σέρφερς. Ναυαγοσώστες έσπευσαν αμέσως στο σημείο για να τον βοηθήσουν και μετέφεραν τον Πέρι στην ακτή με τζετ σκι. Ωστόσο, ο ηθοποιός είχε πάρα πολύ σοβαρά τραύματα στο σώμα του από την επίθεση και κατευθείαν διαπιστώθηκε πως είχε φύγει από τη ζωή.

Οι πρώτοι μάρτυρες είπαν ότι φαινόταν να έχει υποστεί "περισσότερες από μία πιθανές δαγκωματιές καρχαριών", με ένα χέρι και ένα πόδι να λείπουν από το σώμα του. Ο Perry ήταν 49 ετών.

Ο Perry γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην ανατολική πλευρά του Oahu. Έκανε καριέρα στη Βόρεια Ακτή, τόσο ως επαγγελματίας σέρφερ όσο και αργότερα ως ναυαγοσώστης. Το 1999 ο Perry κέρδισε το Pipeline Masters, και μέχρι το 2005 θεωρούνταν ευρέως ως ένας από τους κορυφαίους σέρφερ του Pipeline.

Για την ιστορία, η πρώτη ταινία στην οποία είχε εμφανιστεί ήταν το Blue Crush του 2002. Στο λατρεμένο franchice των Πειρατών είχε παίξει πλάι στον Johhny Deep στην τέταρτη ταινία, το Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Είχε συμμετέχει επίσης στις πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές Lost και Hawaii Five-0, καθώς και ως stuntman στην ταινία The Big Bounce του 2004.

Ο Perry είχε κάνει επίσης διαφημιστικά για εταιρίες όπως η Nissan και η Coc-Cola, καθώς και ένα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.