Πειρατές της Καραϊβικής 6: Νέες εξελίξεις με την reboot ταινία - Τι γίνεται με την επιστροφή Johnny Depp;

O Craig Mazin της σειράς The Last of Us προχώρησε σε αποκαλύψεις
04 Σεπτεμβρίου 2023 23:46
Πειρατές της Καραϊβικής 6: Νέες εξελίξεις με την reboot ταινία - Τι γίνεται με την επιστροφή Johnny Depp;

Μια αναπάντεχη εξέλιξη για τη νέα ταινία "Οι Πειρατές της Καραϊβικής" έγινε γνωστή από τον Craig Mazin, συνδημιουργό και showrunner της σειράς The Last of Us του HBO. 

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του στους Los Angeles Times, ο Mazin αποκάλυψε ότι είχε προτείνει μια δική του ιδέα στους ιθύνοντες της Disney για μια 6η ταινία Pirates of the Caribbean που θα είναι πρακτικά reboot/remake, πριν όμως χτυπήσει η πανδημία. 

Προς έκπληξη του ιδίου, όπως δηλώνει, η ιδέα άρεσε στη Disney που την "τσίμπησε" και την έβαλε σε κατάσταση ανάπτυξης. Ωστόσο, όμως πέραν από το ότι έγραψε ένα "φανταστικό σενάριο" όπως αναφέρει, η πρόοδος του Pirates of the Caribbean 6 έχει παγώσει και λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ. 

Χαρακτηριστικά ο Mazin δήλωσε για την δική του βερσιόν των Πειρατών της Καραϊβικής: "Το προτείναμε και νομίζαμε ότι δε θα το αγόραζαν σε καμία περίπτωση γιατί παραήταν παράξενη σαν ιδέα. Και τελικά την αγόρασαν! Και γράψαμε ένα φανταστικό σενάριο και μετά συνέβη και η απεργία και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει."

Δεν αποκλείεται αφότου λήξει η απεργία και βρεθεί λύση μεταξύ στούντιο και σεναριογράφων να μάθουμε επίσημα νέα για το τι μέλλει γενέσθαι με το franchise του Pirates of the Caribbean. 

Πάντως τελευταία φορά που είχαμε ακούσει νέα για την ανάπτυξη του Pirates of the Caribbean 6 ήταν όταν ο Jerry Bruckheimer, παραγωγός του franchise, δήλωσε πως υπάρχουν δύο διαφορετικές ταινίες υπό ανάπτυξη και πως η μία ήταν με την Margot Robbie ως πρωταγωνίστρια. Ωστόσο αργότερα φήμες ανέφεραν ότι αυτό το project ακυρώθηκε. 

Όσο για την επιστροφή του Johnny Depp ως Jack Sparrow, από πλευράς του χολιγουντιανού ηθοποιού το θέμα θεωρείται λήξαν. Τον τελευταίο χρόνο και μετά την πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του Amber Heard, δήλωσε ξεκάθαρα αρκετές φορές ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει για χάρη της Disney.