Τζόνι Ντεπ: Οριστικά “όχι“ στους Πειρατές της Καραϊβικής και την Disney βάσει φημών

Τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες της Daily Mail
14 Ιουνίου 2023 15:34
Τζόνι Ντεπ: Οριστικά “όχι“ στους Πειρατές της Καραϊβικής και την Disney βάσει φημών

Νέα δημοσιεύματα σχετικά με την ταινία "Οι Πειρατές της Καραϊβικής 6" φαίνεται να ξεκαθαρίζουν το τοπίο της σχέσης μεταξύ Johnny Depp (Τζόνι Ντεπ) και Disney. O 60χρονος πλέον ηθοποιός φέρεται να αρνείται να επιστρέψει στους "Πειρατές" επειδή είναι ακόμα θυμωμένος με το πώς η Disney δεν τον στήριξε και τον εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια της υπόθεσης δυσφήμισης, που αντιμετώπιζε στα δικαστήρια ενάντια στην πρώην σύζυγό του Amber Heard (Άμπερ Χερντ). 

Τις πληροφορίες αυτές μεταφέρει η Daily Mail που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού που μίλησαν στο μέσο, επομένως καλό είναι να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη. Λέγεται, λοιπόν, πως ο Depp είπε "οριστικά όχι" στη νέα Pirates of the Caribbean ταινία και το να υποδυθεί ξανά τον Καπετάνιο Τζακ Σπάροου, αλλά και το πακτωλό χρημάτων που θα του έφερνε η Disney. Λέγεται ότι του πρόσφεραν πάνω από 20 εκατομμύρια μισθό για να παίξει στην 6η ταινία τον Jack Sparrow, αλλά ο Ντεπ έκρινε πως ήταν καλύτερα να κόψει τους δεσμούς του με το κολοσσιαίο στούντιο. 

Γνωστοί του Depp που μίλησαν στη Daily Mail ανέφεραν ότι "τον πέταξαν σα στημένη λεμονόκουπα παρόλο που η Amber έλεγε ψέματα. Δεν τον ενδιαφέρει να εκφραστεί με λόγια άλλων. Θέλει να εκφραστεί πλέον με δικά του λόγια και συναισθήματα και αυτό θα το κάνει μέσω της τέχνης και της μουσικής προς το παρόν. Δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για το Χόλιγουντ. Σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο στη Γαλλία για να αφοσιωθεί σε αυτά ".

"Έχει αποφασίσει πως ό,τι και αν του τάξουν, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά και ο ρόλος, δεν θα συμφωνήσει να επιστρέψει στη Disney και είναι εξαιρετικά απίθανο αν θα παίξει ξανά γενικά σε ταινία τους» γράφει στο ίδιο δημοσίευμα. Μάλιστα την παραμονή των γενεθλίων του προ μερικών ημερών ο Johnny Depp εκμυστηρεύθηκε στο φιλικό του κύκλο, πάντα βάσει ρεπορτάζ Daily Mail, ότι δεν τον ενδιαφέρει να ξανασυνεργαστεί με τη Disney.  

Αξίζει να αναφέρουμε ότι προ μερικών εβδομάδων ο πρόεδρος των Disney Studios, Sean Bailey, αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας ότι το στούντιο "δεν έχει δεσμευτεί τη δεδομένη χρονική στιγμή" όσον αφορά την επιστροφή του Depp. Αυτή η κίνηση ερμηνεύθηκε ότι η Disney αφήνει την πόρτα ανοιχτή για τον χολιγουντιανό αστέρα εφόσον το επιθυμεί.