Τα νεότερα για το σενάριο του “Πειρατές της Καραϊβικής 6“

O παραγωγός Jerry Bruckheimer μίλησε για την πρόοδο της ταινίας
26 Ιουνίου 2024 19:05
Τα νεότερα για το σενάριο του “Πειρατές της Καραϊβικής 6“

Ο παραγωγός των ταινιών Πειρατές της Καραϊβικής, Jerry Bruckheimer μίλησε για την πρόοδο του Pirates of the Caribbean 6 και πιο συγκεκριμένα για το σενάριο και το κατά πόσο είναι έτοιμο. Ο Bruckheimer φέρνει καλά μαντάτα για τη νέα ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής μιας και στο πλαίσιο μιας πρόσφατης συνέντευξής του στο Comicbook.com, αποκάλυψε ότι η 6η ταινία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της γραφής του σεναρίου. 

Το σενάριο όμως, όπως αποκάλυψε ο Bruckheimer, είναι πολύ κοντά στο να παραδοθεί στην Disney και η ποιότητά του θα κρίνει αν το συγκεκριμένο concept που ψήνεται θα εγκριθεί και θα...πατήσει πλατό. Μάλιστα, ανέφερε ότι η ολοκλήρωση του σεναρίου του Pirates of the Caribbean 6 θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

"Έχουμε ένα σενάριο που γράφεται αυτόν τον καιρό. Ελπίζω ότι περίπου σε έναν μήνα και κάτι να είναι έτοιμο και να είναι όσο καλό νομίζω. Οπότε ας ελπίσουμε να αρέσει στην Disney και να μας δώσει την ευκαιρία να τη γυρίσουμε. 

Παρά το ότι φαίνεται πως θα έχουμε περισσότερα νέα για την 6η ταινία Pirates of the Caribbean, η οποία φημολογείται εδώ και καιρό ότι θα είναι reboot με πρωταγωνίστρια την Ayo Edebiri της βραβευμένης με Emmy σειράς "The Bear", το μεγάλο ερωτηματικό που λέγεται "Johnny Depp" πλανάται πάνω από το project. Το αν θα επιστρέψει ο Τζόνι Ντεπ στον εμβληματικό ρόλο του Τζακ Σπάροου είναι κάτι που δεν έχει ξεκαθαριστεί και έχουν υπάρξει διαφόρων ειδών δηλώσεις τα τελευταία χρόνια που είτε τείνουν προς την θετική έκβαση είτε προς την αρνητική. 

Θετικά για παράδειγμα περιέγραψε ο Bruckheimer το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Depp για το Pirates of the Caribbean 6 σε μια πρόσφατη συνέντευξή του τον περασμένο Μάιο. "Αν ήταν στο χέρι μου φυσικά (και θα επέστρεφε). Λατρεύω τον Johnny Depp. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και καλός φίλος μου. Αναμφίβολα έχω συζητήσει μαζί του, αλλά θα δούμε τι θα γίνει", είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι δυο τους έχουν μιλήσει. 

Ωστόσο δημόσια ο Johnny Depp έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δε θα επέστρεφε, κάτι που το είπε ενώπιον του δικαστηρίου στη νομική πολύκροτη διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Amber Heard, όπου εξαιτίας των κατηγοριών της οδήγησαν στην Disney να απολύσει τότε τον ηθοποιό και να κοπούν οι σχέσεις τους. Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ της DailyMail ο Depp δεν έχει συγχωρέσει την Disney που τον παράτησε έτσι στα κρύα του λουτρού πριν δικαστεί. 

Τέλος, γνωρίζουμε ότι το σενάριο της νέας ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής έχει αναλάβει ο Jeff Nathanson, ο οποίος είχε υπογράψει και την τελευταία ταινία του franchise, "Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge" ή "Dead Men Tell No Tales" του 2017.