Πειρατές της Καραϊβικής 6: Ελπίδες για επιστροφή του Johnny Depp; Νέες δηλώσεις του παραγωγού

Ο Jerry Bruckheimer παίζει ξανά με τις λέξεις και τις ορέξεις των fans
20 Μαΐου 2024 23:28
Πειρατές της Καραϊβικής 6: Ελπίδες για επιστροφή του Johnny Depp; Νέες δηλώσεις του παραγωγού

Υπάρχουν ελπίδες επιστροφής του Τζόνι Ντεπ στη νέα ταινία των "Πειρατών της Καραϊβικής" ή ο παραγωγός των ταινιών, Jerry Bruckheimer παίζει και πάλι με τις λέξεις και τις ορέξεις των fans; Γνωρίζουμε πλέον ότι το franchise οδεύει προς μια νέα κατεύθυνση αφού το επερχόμενο Pirates of the Caribbean 6 θα αποτελεί reboot. Ωστόσο μια νέα δήλωση του Bruckheimer αφήνει ερωτηματικά για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο μεταξύ του ιδίου και των δυνάμεων της Disney στο θέμα του Johnny Depp. 

Θα μπορούσε όμως ο Depp να επιστρέψει ως Jack Sparrow έστω και σε μια μικρή guest ή cameo εμφάνιση στο reboot του "Πειρατές της Καραϊβικής"; Οι πιθανότητες υπάρχουν και πάνω σε αυτό το ερώτημα έκανε ένα σχόλιο ο Bruckheimer στο Entertainment Tonight αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα στον Johnny Depp, καθώς αποκάλυψε κιόλας ότι οι δυο τους έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο!

"Αν ήταν στο χέρι μου φυσικά (και θα επέστρεφε). Λατρεύω τον Johnny Depp. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και καλός φίλος μου. Αναμφίβολα έχω συζητήσει μαζί του, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. 

Αυτές οι δηλώσεις δείχνουν ξεκάθαρα πως υπάρχουν αντικρουόμενες πλευρές στο ζήτημα της επιστροφής του Johnny Depp με τον Bruckheimer (και τους fans) να τον θέλουν πίσω, ενώ οι ιθύνοντες της Disney όχι. Ο παραγωγός αναφέρθηκε κιόλας στο γεγονός ότι η Disney θέλει ακόμη να κάνει μια άλλη βερσιόν του "Pirates" με την Margot Robbie πρωταγωνίστρια, παρά τις πρόσφατες πληροφορίες ότι το εν λόγω πλάνο ναυάγησε.

Γνωρίζουμε ότι το σενάριο της νέας ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής έχει αναλάβει ο Jeff Nathanson, ο οποίος είχε υπογράψει και την τελευταία ταινία του franchise, Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge" ή "Dead Men Tell No Tales" του 2017. Μάλιστα πρωταγωνίστρια της ταινίας θα είναι η Ayo Adebiri, γνωστή από τη σειρά "The Bear".