Ο Henry Cavill έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για την Γιορτή του Πατέρα

Γιόρτασε το γεγονός με ένα έξυπνο post που έγινε viral διότι σύντομα θα γίνει ο ίδιος του πατέρας
17 Ιουνίου 2024 20:10
Ο Henry Cavill έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για την Γιορτή του Πατέρα

Στη φετινή Γιορτή του Πατέρα, την περασμένη Κυριακή 16 Ιουνίου δηλαδή, ο Χένρι Κάβιλ (Henry Cavill) επιφύλασσε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για τον ίδιο, την οποία επειδή έκανε με πολύ έξυπνο τρόπο και timing, αναπόφευκτα έγινε viral. 

Σε ένα φαινομενικά ευχετήριο post στην επίσημη σελίδα του στο Facebook και στο Instagram, ο πρώην ηθοποιός του Geralt στη σειρά The Witcher, ευχήθηκε σε όλους τους πατέρες εκεί έξω αλλά και στον εαυτό του! Έτσι ανακοίνωσε ότι σύντομα θα γίνει πατέρας και ζήτησε... τα φώτα όλων των μπαμπάδων εκεί έξω μιας και πρόκειται να μπει στο κλαμπ των μπαμπάδων. 

Ο 41χρονος αστέρας του Χόλιγουντ συνόδευσε την ανάρτηση με μια selfie, όπου πίσω του βρίσκεται η κούνια που σε λίγους μήνες θα κοιμάται το παιδί του, το οποίο περιμένουν μαζί με την σύντροφό του Natalie Viscuso. Την αρχική ανακοίνωση ότι περιμένουν οι δυο τους το πρώτο τους παιδί την είχε κάνει τον Απρίλιο, αλλά η συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε πάταγο στα social media. 

"Α ναι... και χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα σε όλους τους μαπμπάδες εκεί έξω. Φαίνεται ότι θα ενταχθώ στις τιμημένες τάξεις σας σύντομα! Παίζει καμια συμβουλή; Και μην ανησυχείτε δεν θα υπάρχουν μαξιλάρια στην κούνια όταν έρθει το μωράκι, μόνο κόλλα και ξυλάκια για να μπορεί να φτιάχνει μινιατούρες Warhammer." έγραψε ο Cavill στην ανάρτησή του. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Φυσικά δεν έλειψε το σχόλιο περί Warhammer καθώς ο ίδιος είναι φανατικός λάτρης του σύμπαντος, έχοντας όχι μόνο μια τεράστια συλλογή με φιγούρες την οποία έχει δείξει στα social media και έχει μιλήσει ανοικτά για το nerdy χόμπι του, αλλά ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στο σύμπαν ταινιών και σειρών Warhammer 40K της Amazon Studios

Η ανάρτησή του στο Instagram έχει συγκεντρώσει σε περίπου 24ώρες πάνω από 3.7 εκατομμύρια likes και 54.5 χιλιάδες σχόλια. Από την άλλη τα σχόλια σε πλατφόρμες όπως το Χ κινήθηκαν στα όρια των memes με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι "το παιδί δεν έχει ιδέα ότι ο μπαμπάς του θα είναι ο Σούπερμαν" και άλλα αντίστοιχα με το ότι ήταν ο Geralt. Άλλωστε οι "daddy" ρόλοι του Καβίλ όπως του Σούπερμαν στην DC και του Geralt στο The Witcher αποτελούν απόδειξη για τους fans του ότι μια μέρα θα γινόταν και αυτός.