Τρελή φήμη για Henry Cavill στο Deadpool 3 σε ρόλο-έκπληξη!

Αν αληθεύει θα γίνει χαμός στις αίθουσες
15 Μαρτίου 2024 23:57
Τρελή φήμη για Henry Cavill στο Deadpool 3 σε ρόλο-έκπληξη!

Μια τρελή φήμη κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα για το Deadpool 3 ή αλλιώς Deadpool & Wolverine, η οποία αν αληθεύει πρόκειται για ένα τεράστιο spoiler αλλά και μία γιγαντιαία έκπληξη από πλευράς Marvel. 

Αυτή η φήμη που μεταφέρει το Giant Freakin Robot αναφέρει ότι ο Henry Cavill -ναι ο πρώην Σούπερμαν της DC- θα παίξει έναν variant του Wolverine στο "Deadpool & Wolverine", δηλαδή μια βερσιόν του χαρακτήρα από ένα άλλο παράλληλο σύμπαν. Μάλιστα γίνεται λόγος πως ο συγκεκριμένος Logan του Cavill θα φοράει ένα μακρύ καφέ παλτό. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσαν και άλλοι insider λογαριασμοί όπως το  "HDCrypticQuality" και το @CanWeGetToast. 

Το κατά πόσο έγκυρες είναι αυτές οι φήμες δεν έχει προσδιοριστεί αλλά το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη μιας και έχει γίνει ντόρος. Η εμφάνιση του Cavill δίπλα στους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, ειδικά ως μια βερσιόν του Wolverine θα αποτελέσει ένα cameo-μεγατόνων που σίγουρα θα προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στις αίθουσες. Ωστόσο στο παρελθόν έχουν υπάρξει παρόμοιες τέτοιες τρελές φήμες που αποδείχθηκαν αναληθείς όπως ο Tom Cruise ως Iron Man στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Ο σκηνοθέτης της ταινίας αλλά και μερικοί ηθοποιοί έχουν κάνει tease πως θα υπάρξουν πολλά cameos και πολλές εκπλήξεις που ευτυχώς έχουν κρατήσει μυστικές μέχρι τώρα -παρόλο που κάποιες διέρρευσαν όπως αυτή του Sabretooth. Μένει να φανεί τον ερχόμενο Ιούλιο αν η μεταγραφή Henry Cavill στο MCU από το DCEU θα βγει αληθινή. 

 

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Μέσα από το trailer επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή των περισσότερων ηθοποιών που ακούγονταν όλον αυτόν τον καιρό. Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession θα παίζει τον Paradox και η Emma Corrin της σειράς The Crown την Cassandra Nova, ενώ σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Ακούγεται έντονα η συμμετοχή της Jennifer Garner ως Elektra αλλά και της Taylor Swift που θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men, με τον Karan Soni να μιλάει για πάρα πολλές εκπλήξεις και cameos στο Deadpool 3. 

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στι 25 Ιουλίου του 2024.