ΦΗΜΗ: Ο Henry Cavill παίρνει μεταγραφή στο MCU - Ποιος ο ρόλος του;

Λέγεται ότι ο Βρετανός ηθοποιός είπε το “ναι“ στη Marvel Studios
18 Φεβρουαρίου 2024 23:43
ΦΗΜΗ: Ο Henry Cavill παίρνει μεταγραφή στο MCU - Ποιος ο ρόλος του;

Μετά την αναπάντεχη φυγή του από το DCEU, ο Henry Cavill έχει πλέον άλλα κινηαμτογραφικά projects κατά νου, κι ας ήταν ο πιο λατρεμένος Σούπερμαν -μετά τον Christopher Reeve. 

Το κενό του στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μοιάζει δυσαναπλήρωτο ακόμη και τώρα που γνωρίζουεμ τον αντικαταστάτη του στην ταινία Superman: Legacy. Και επειδή στη μπίζνα του Χόλιγουντ ο θάνατος του ενός είναι η ζωή του άλλου, φαίνεται πως ο Χένρι Κάβιλ οδεύει προς Marvel μεριά! 

Τουλάχιστον αυτό μεταδίδουν οι νεότερες φήμες του γνωστού insider και leaker της βιομηχανίας @MyTimeToShineHello, o οποίος μέσα από τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ ότι ο Henry Cavill έχει έρθει σε συμφωνία με τη Marvel Studios για έναν ρόλο στο κινηματογραφικό της σύμπαν. 

Ποιος όμως είναι αυτός ο ρόλος; Αυτό είναι και το μεγάλο ερωτηματικό της υπόθεσης, εφόσον φυσικά ισχύουν οι φήμες ότι ο Cavill θα εμφανιστεί στο MCU. Εδώ και χρόνια οι fans τον έχουν φανταστεί ως "Captain Britain" μέχρι και "Doctor Doom". Για τον τελευταίο ρόλο έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Cillian Murphy. 

Μάλιστα ο Cavill σε παλιότερη συνέντευξή του το 2021 όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο να πάει στο MCU, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει τον Captain Britain -μια βρετανική βερσιόν του Captain America από τα κόμικς.

Σε νεότερό του tweet ο @MyTimeToShineHello ανέφερε ότι μερικοί στα σχόλια έχουν μαντέψει σωστά τον χαρακτήρα που θα παίξει ο Cavill στο MCU, βάζοντας στην εξίσωση τον Cyclops των X-Men αλλά και τον Hyperion.