Μέτριο το άνοιγμα του Argylle παρά το μεγάλο cast του

Η ταινία είχε ένα χλιαρό ντεμπούτο στους κινηματογράφους
05 Φεβρουαρίου 2024 15:00
Μέτριο το άνοιγμα του Argylle παρά το μεγάλο cast του

Το Argylle έφτασε στους κινηματογράφους την περασμένη εβδομάδα και φαίνεται ότι είχε ένα χλιαρό άνοιγμα στο box office σε σχέση με το συνολικό budget που είχε πέσει από τις εταιρίες παραγωγής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας από το Variety, η ταινία με το εκπληκτικό και μεγάλο casting, όπως είναι οι Henry Cavill και Dua Lipa, είχε έσοδα μόλις 18 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική.

Επίσης, όσον αφορά την υπόλοιπη αγορά, το Argylle είχε έσοδα 17.3 εκατομμύρια δολάρια με τα συνολικά έσοδά του να φτάνουν τα 35.3 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι σίγουρα ένα νούμερο που δεν περίμενε ούτε η Apple, αλλά ούτε η Universal Pictures, καθώς η ταινία είχε προυπολογισμό κοντά στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Και ο λόγος ήταν επειδή έχει ένα μεγάλο cast που αποτελείται από τους Bryce Dallas Howard, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Sam Rockwell, John Cena, Sofia Boutella και Ariana DeBose.

H επίσημη πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Η Bryce Dallas Howard είναι η Elly Conway, μια μοναχική συγγραφέας μιας σειράς μπεστ-σέλερ κατασκοπικών μυθιστορημάτων, της οποίας η ιδέα της ευτυχίας είναι μια νύχτα στο σπίτι με τον υπολογιστή της και τη γάτα της, τον Alfie. Όταν όμως η πλοκή των μυθιστορηματικών βιβλίων της Elly -που έχουν ως επίκεντρο τον μυστικό πράκτορα Argylle και την αποστολή του να διαλευκάνει ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό συνδικάτο- αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις μυστικές ενέργειες μιας πραγματικής κατασκοπευτικής οργάνωσης, τα ήσυχα βράδια στο σπίτι γίνονται παρελθόν.

Εμείς παρακολουθήσαμε την ταινία και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας πατώντας εδώ.

Το Argylle παίζει στους κινηματογράφους από τις 2 Φεβρουαρίου, ενώ αργότερα θα καταφθάσει και στη συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+, μιας και μιλάμε για Apple Original παραγωγή που έγινε σε συνεργασία με την Universal Pictures.