O Guy Ritchie κάνει το δικό του “Inglorious Basterds“ με τον Henry Cavill (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ξέφρενη ταινία δράσης The Ministry of Ungentlemanly Warfare ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη
30 Ιανουαρίου 2024 22:08
O Guy Ritchie κάνει το δικό του “Inglorious Basterds“ με τον Henry Cavill (ΒΙΝΤΕΟ)

"The Ministry of Ungentlemanly Warfare" ή αλλιώς αν ο Guy Ritchie είχε το budget να κάνει το δικό του "Inglorious Basterds" θα ήταν ιδανικά ο εναλλακτικός της τίτλος. Η νέα ταινία του βρετανού σκηνοθέτη των "Snatch" και "The Gentlemen" είναι μια μίξη μεταξύ "Άδοξοι Μπάσταρδοι" και "The Man from UNCLE" καθώς ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη την υπόθεση της πραγματικής πρώτης ομάδας ειδικών δυνάμεων του βρετανικού στρατού, όπου εμπνέεται από πραγματικά γεγονότα και αποχαρακτηρισμένα πλέον έγγραφα. 

Τουλάχιστον έτσι δείχνει από το πρώτο trailer του The Ministry of Ungentlemanly Warfare που κυκλοφόρησε σήμερα η Lionsgate και δίνει μια χορταστική ματιά σε αυτή τη ξέφρενη και γεμάτη Guy Ritchie χιούμορ και καταστάσεις ταινία. 

Αυτή την πρώτη ομάδα ειδικών δυνάμεων, σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας την είχε ιδρύσει ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, μαζί με μια ομάδα στρατιωτικών της εποχής, ανάμεσά τους και ο Ίαν Φλέμινγκ, όπου μετέπειτα έγινε ο συγγραφέας των ιστοριών του James Bond. Τη βασική τριπλέτα συμπληρώνουν ο Alan Ritchson (Reacher και Fast X) με την Eiza Gonzalez (Alita Battle Angel, Ambulance). Στο cast συμμετέχουν οι: Henry Golding (Crazy Rich Asians, The Gentlemen), Henrique Zaga (Beyond The Universe), Alex Pettyfer (Magic Mike, The Butler), Cary Elwes (Operation Fortune: Ruse de Guerre), Hero Fiennes Tiffin (After franchise), Babs Olusanmokun (Dune, “Star Trek: Strange New Worlds”) και Til Schweiger (Inglourious Basterds, Atomic Blonde).

Δείτε το trailer του "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" 

Η σύνοψη έχει ως εξής: "Βασισμένο σε πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του βρετανικού Υπουργείου Πολέμου και εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, το MINISTRY OF UNGENTLEMANLY WARFARE είναι μια κωμωδία δράσης που αφηγείται την ιστορία της πρώτης οργάνωσης ειδικών δυνάμεων που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από τον Βρετανό πρωθυπουργό Ουίνστον Τσόρτσιλ και μια μικρή ομάδα στρατιωτικών αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων και ο συγγραφέας Ίαν Φλέμινγκ. Η άκρως απόρρητη μονάδα μάχης, αποτελούμενη από ένα αταίριαστο πλήρωμα απατεώνων και τυχάρπαστων, αναλαμβάνει μια παράτολμη αποστολή εναντίον των Ναζί χρησιμοποιώντας εντελώς αντισυμβατικές και εντελώς "αχαρακτήριστες" τεχνικές μάχης. Τελικά, η τολμηρή τους προσέγγιση αλλάζει την πορεία του πολέμου και θέτει τα θεμέλια για τη βρετανική SAS και τον σύγχρονο πόλεμο των μυστικών επιχειρήσεων (Black Ops)."

Η ταινία The Ministry of Ungentlemanly Warfare θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου του 2024.