Ο Henry Cavill δεν είναι fan των ερωτικών σκηνών σε σειρές και ταινίες και εξηγεί γιατί

Έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του πρώην Superman και Geralt της σειράς Witcher
07 Φεβρουαρίου 2024 14:04
Ο Henry Cavill δεν είναι fan των ερωτικών σκηνών σε σειρές και ταινίες και εξηγεί γιατί

O Henry Cavill μπορεί να μην είναι πλέον ο κινηματογραφικός Σούπερμαν, ούτε και ο live-action Geralt της σειράς 'The Witcher', αλλά έχοντας καθαρίσει το πρόγραμμά του από αυτές τις υποχρεώσεις κυνηγάει διαφορετικά projects τα οποία είναι πιο ενδιαφέροντα για εκείνον.

Αυτόν τον καιρό προωθεί τη νέα του ταινία "Argylle" σε σκηνοθεσία Matthew Vaughn, η οποία όμως δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά σε εισπράξεις στο box office. Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Happy Sad Confused podcast του Josh Horowitz, o Matthew Vaughn αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει καθόλου τον λόγο που υπάρχουν στις ταινίες. Εκεί, ο Cavill συμπλήρωσε πως δεν είναι fan των ερωτικών σκηνών και εξήγησε το γιατί. 

"Κοίταξε νομίζω ότι υπάρχουν περιστάσεις που μια ερωτική σκηνή έχει νόημα και είναι ωφέλιμη για την ταινία και όχι μόνο για το κοινό. Θεωρώ ότι κάποιες φορές χρησιμοποιούνται υπερβολικά πολύ αυτόν τον καιρό. Και σου αφήνει μια αίσθηση ότι "ήταν απαραίτητο όλο αυτό;". Εκεί είναι που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα και σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει κάποια ερμηνεία εκεί πέρα. Δεν υπάρχει κάτι που θα προχωρήσει την ιστορία και την ταινία αργότερα", είπε μεταξύ άλλων ο Κάβιλ. 

Λίγο μετά πρόσθεσε επίσης ότι η φαντασία του θεατή μπορεί να συμπληρώσει πολλά από τα κενά στο κομμάτι των ερωτικών σκηνών: Και πάλι να πω ότι οι σκηνές σεξ μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά μια ιστορία, αλλά τις περισσότερες φορές η ανθρώπινη φαντασία τις υπερνικά. Οπότε μπορεί να είναι λίγο τραβηγμένο όταν μια σειρά ή ταινία είναι γεμάτη με κορμιά που περιστρέφονται συνεχώς."

Ο Henry Cavill ετοιμάζεται να κάνει τη μετάβαση σε ένα άλλο πολύ αγαπημένο του σύμπαν, αυτό του Warhammer 40K, στο οποίο θα παίξει στην σειρά της Amazon. Η επόμενη ταινία που θα εμφανιστεί είναι το "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" του Guy Ritchie, μελλοντικά θα υποδυθεί και τον Χαϊλάντερ στην νέα ταινία "Highlander" σε σκηνοθεσία Chad Stahelski (John Wick).

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω στο 16:00 λεπτό: 

Tags: