Ο Henry Cavill στην πιο nerdy στιγμή του: "Το λένε Warhammer" και όχι WoW (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποδεικνύει ξανά ότι είναι ένας από εμάς
06 Δεκεμβρίου 2021 21:06
Ο Henry Cavill στην πιο nerdy στιγμή του: "Το λένε Warhammer" και όχι WoW (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναρίθμητες φορές έχει αποδείξει περίτρανα ο Henry Cavill πως είναι ένας από εμάς. Ένας nerd που λέμε κοινώς, που παθιάζεται με την ποπ κουλτούρα, τα βιντεοπαιχνίδια, τους χαρακτήρες τους και το... PC building

Εν όψεις της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της 2ης σεζόν του The Witcher, ο Cavill εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή The Graham Norton Show για την προώθησή της.

Κατά τη διάρκεια που ο διάσημος παρουσιαστής αναφέρθηκε στα νερντουλίστικα χόμπι του όπως τις συλλογές φιγουρών ή το βάψιμό τους, ειδικά αν αυτές είναι από το σύμπαν του Warhammer, έκανε ένα λάθος που δεν μπόρεσε να αφήσει να πέσει κάτω ένας σωστός geek.

"Αυτά που ζωγραφίζεις είναι...War...World of Warcraft;" τον ρωτάει ο παρουσιαστής και ο Cavill τον διορθώνει "Warhammer. Λέγεται Warhammer, Graham". 

Μετά συνεχίζει ο ίδιος να βγάζει εντελώς η nerdy πλευρά του και να εξηγεί πως το χόμπι του με τις φιγούρες Warhammer έχει δύο πλευρές "αυτή του μοντελισμού και αυτή του παιχνιδιού". 

Μάλιστα, ο Spider-Man δηλαδή ο Tom Holland που ήταν παράλληλα καλεσμένος (για την προώθηση του "No Way Home") αυτοπροσκλήθηκε στο σπίτι του για να παίξουν Warhammer μαζί με τον Cavill. 

Δείτε τη στιγμή που έγινε viral: