The Witcher: Έχουν κριντζάρει τα social media με την εμφάνιση του νέου Geralt

Διέρρευσε φωτογραφία από το πλατό των γυρισμάτων της 4ης σεζόν
10 Μαΐου 2024 18:51
The Witcher: Έχουν κριντζάρει τα social media με την εμφάνιση του νέου Geralt

Για πολλούς το τέλος της εποχής του Henry Cavill στη σειρά The Witcher του Netflix ήταν και η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς αρκετοί δηλώνουν πως έχουν ξεγράψει τη σειρά από τη συνείδησή τους. Τη θέση του Cavill -για όσους δεν γνωρίζουν- έχει αναλάβει ο Liam Hemsworth, ο οποίος ως "δια μαγείας" (γιατί ακόμη δε γνωρίζουμε πώς) θα ποζάρει ως νέος Geralt of Rivia στο σήριαλ του Netflix. 

Αυτόν τον καιρό λοιπόν διεξάγονται τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του The Witcher, στην οποία ο Liam Hemsworth θα κάνει ποδαρικό ως Geralt και οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το πλατό έχουν αποσπάσει πληθώρα σχολίων. Τα social media κυρίως έχουν "κριντζάρει" εντελώς με την εμφάνιση που θα έχει η "Liam Hemsworth" βερσιόν του Geralt αφού απαθανάτισαν τον κασκαντέρ του πρωταγωνιστή ονόματι Joel Adrian, με τη ανανεωμένη του στολή. 

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε το Redanian Intelligence βλέπουμε τον κασκαντέρ του Hemsworth να φοράει την εμβληματική περούκα, το γνωστό μενταγιόν του White Wolf, αλλά φοράει από πάνω ένα μαύρο δερμάτινο κροκ μπουφάν και ζώνη. Στις σκηνές που γυρίστηκαν στο West Sussex, φαίνεται πως ο Liam Hemsworth δεν γυρίζει όλες του τις επικίνδυνες σκηνές όπως έκανε ο Χένρι Κάβιλ, διότι δεν ήταν παρόν παρά μόνο ο κασκαντέρ του. Να αναφερθεί πως ο Joel Adrian είχε υποδυθεί έναν Witcher ονόματι Hemrik στη 2η σεζόν της σειράς. 

Δείτε φωτογραφίες της εμφάνισης του νέου Geralt του Liam Hemsworth: 

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets: 

To Redanian Intelligence ανέφερε πως το εν λόγω τζάκετ που φοράει ο Geralt θυμίζει κατά κάποιον τρόπο την Grandmaster Wolven Armor από το παιχνίδι The Witcher 3: Wild Hunt, ωστόσο στα social media οι χρήστες έκαναν πάρτι καθώς τους θύμισε περισσότερο σα να κυνηγάει βαμπίρ σε κλαμπ σαν άλλος Blade. Άλλοι σχολίασαν με memes το πώς πήγανε από την εμφάνιση του Cavill σε "αυτή" του Hemsworth, άλλοι αναρωτιούνται πως μπόρεσε το Netflix να έκανε κάτι τέτοιο, σε βαθμό που είναι..."downgrade" δηλαδή υποδεέστερο. 

 

Στα μέσα του Απρίλη, το Netflix είχε ανακοινώσει το ξεκίνημα των γυρισμάτων της 4ης σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2025 τελικά. Μάλιστα, η 4η και η 5η σεζόν αναμένεται να γυριστούν διαδοχικά και θα λαμβάνουν υπόψιν τα Baptism of Fire, The Tower of the Swallow και Lady of the Lake κεφάλαια από τα βιβλία του Andrzej Sapkowski.

Η 4η σεζόν θα συνεχίσει τα γεγονότα αμέσως μετά το φινάλε της 3ης σεζόν, με τον Liam Hemsworth να παίρνει τα ηνία, ο οποίος είναι ο αδερφός του Chris Hemsworth (Thor), και θα πλαισιωθεί από οτους Anya Chalotra ως Yennefer, Freya Allan ως Ciri και Joey Batey ως Jaskier. Στις νέες προσθήκες του 4ου κύκλου είναι αυτός του Laurence Fishburne των The Matrix ταινιών, ο οποίος θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.