Οι X-Men επιστρέφουν για τα καλά!

Με νέα live-action ταινία που έχει πλέον σεναριογράφο
22 Μαΐου 2024 09:04
Οι X-Men επιστρέφουν για τα καλά!

Και ενώ πρόσφατα ολοκληρώθηκε η X-Men ’97 σειρά της Marvel και του Disney Plus, η εταιρία θέλει μάλλον τους X-Men να επιστρέψουν για τα καλά, αφού η νέα live-action ταινία προχωράει στην ανάπτυξή της.

Η ανάπτυξη έχει ήδη ξεκινήσει και το Deadline μεταφέρει ότι η Marvel μάλλον βρήκε τον σεναριογράφο που θα γράψει το σενάριο για την ολοκαίνουργια ταινία των X-Men. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Michael Lesslie του Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε συζητήσεις με την Marvel και μάλλον θα πάρει στις πλάτες του την επόμενη ταινία του franchise.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Lesslie, εκτός από το πιο πρόσφατο Hunger Games έχει εργαστεί και στην ταινία του Assassin’s Creed που είδαμε το 2015, ενώ και στο επερχόμενο Now You See Me 3.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η νέα ταινία των X-Men βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και μέχρι στιγμής η Marvel δεν έχει βρει το cast, αλλά ούτε και τον σκηνοθέτη της ταινίας, αν και ο Kevin Feige θα βρίσκεται κανονικά στην παραγωγή. Αυτό τον καιρό η Marvel ψάχνει τον σκηνοθέτη.

Τελευταία φορά που είχαμε μάθει κάτι σχετικά με τη νέα ταινία των X-Men ήταν τον Σεπτέμβριο, όταν η Marvel ξεκίνησε να ψάχνει για σεναριογράφο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τα Marvel Studios θέλουν να αναβιώσουν αυτό το ιστορικό franchise και η αρχή έγινε με τη σειρά του Disney Plus, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα.

Εσείς θα θέλατε να επιστρέψουν οι X-Men; Πείτε μας στα σχόλια!