Ο δημιουργός του Mad Max έχει ήδη έτοιμη την ιστορία ενός νέου prequel

Τι κι αν ακόμα δε βγήκε το Furiosa
02 Μαΐου 2024 23:47
Ο δημιουργός του Mad Max έχει ήδη έτοιμη την ιστορία ενός νέου prequel

Ο George Miller, ο οποίος είναι ο δημιουργός του πασίγνωστου franchise, Mad Max, δήλωσε ότι έχει ήδη έτοιμο -κατά κάποιον τρόπο- το επόμενο prequel του Mad Max: Fury Road.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Entertainment Weekly για το επερχόμενο Furiosa: A Mad Max Saga, ο Miller αποκάλυψε ότι έχει ήδη έτοιμη ολόκληρη την ιστορία μιας πιθανής επόμενης ταινίας. Ο δημιουργός εξήγησε περαιτέρω ότι έχει ιδέες για να φτιάξει έναν μεγάλο κόσμο που θα επικεντρώνεται στον Max.

Πρόκειται για μία ιστορία που θα λαμβάνει χώρα ένα χρόνο πριν από τα γεγονότα του Mad Max: Fury Road και όπως λέει ο Miller, θα ήθελε κάποια στιγμή να φέρει και αυτήν την ταινία.

Οι σεναριογράφοι γνωρίζουν τι είχε συμβεί στον Mad Max ένα χρόνο πριν και έχουμε ήδη ετοιμάσει μια ολόκληρη ιστορία γι’ αυτό και είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή όταν μου δοθεί η ευκαιρία.

Ο Miller είπε επίσης ότι ο Max μαζί με το αυτοκίνητό του θα δώσουν ένα μικρό cameo στο Furiosa για τους fans του franchise, αν και δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες.

Τώρα όμως έχει σειρά το πρώτο prequel του Fury Road, το Furiosa, το οποίο θα παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον μήνα. Μπορείτε να μάθετε όλα όσα ξέρουμε για την ταινία πατώντας εδώ.

Η Anya Taylor-Joy υποδύεται την νεαρή πλέον Furiosa, ενώ ο Chris Hemsworth είναι στο ρόλο του κακού της υπόθεσης που έχει το όνομα Demetrius. Μαζί τους για αυτή την μετά-αποκαλυπτική, τσιτωμένη και γεμάτη κινηματογραφικό νεύρο οδύσσεια συμπρωταγωνιστούν οι Tom Burke, Lachy Hulme (Immortan Joe) και Alyla Browne. Το σενάριο του "Furiosa: A Mad Max Saga" υπογράφει ο Miller μαζί με τον Nico Lathouris.

Το Furiosa: A Mad Max Saga θα βγει στις αίθουσες στις 22 Μαΐου.