Η “Άσπιλη” της Sydney Sweeney έρχεται αύριο στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρωταγωνίστρια του Euphoria σε horror μονοπάτια
20 Μαρτίου 2024 19:24
Η “Άσπιλη” της Sydney Sweeney έρχεται αύριο στους κινηματογράφους της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα ταινία της Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) πρόκειται να καταφθάσει αύριο στους κινηματογράφους της Ελλάδας. Ο λόγος γίνεται για το Immaculate (Άσπιλη), με την ηθοποιό να υποδύεται ένα κόντρα ρόλο για την καριέρα της, αφού πρωταγωνιστεί σε ταινία τρόμου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Sweeney έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του HBO, Euphoria, ενώ έπαιξε και στα White Lotus και Λατρεύω να σε Μισώ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) των Euphoria και White Lotus, ερμηνεύει τη Σεσίλια,  μια νεαρή καλόγρια, ολόψυχα αφιερωμένη στην πίστη της, η οποία δέχεται μία νέα θέση σε ένα ένδοξο μοναστήρι στην πανέμορφη ιταλική ύπαιθρο. Σύντομα όμως θα αντιληφθεί πως το νέο της σπίτι κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά.

Στην ταινία θα δείτε και τους Simona Tabasco, Alvaro Morte και Benedetta Porcaroli, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Michael Mohan (Μάικλ Μόχαν) και το σενάριο ο Andrew Lobel.

Ακολουθεί ένα μήνυμα από τον σκηνοθέτη Michael Mohan:

«Ενδιαφέρεσαι να σκηνοθετήσεις μια ταινία τρόμου;»

Αυτό το απλό μήνυμα από την Σίντνεϊ Σουίνι, μια στενή συνεργάτιδα μου και κινητήρια δύναμη της εταιρίας παραγωγής Fifty-FiftyFilms, με βούτηξε σε ένα πρότζεκτ που θα αποδεικνυόταν το συναρπαστικότερο της καριέρας μου. Μαζί με τον Ντέιβιντ Μπέρναντ, παραγωγό της τηλεοπτικής σειράς «WhiteLotus», και τον Τζόναθαν Νταβίνο, είμαστε αποφασισμένοι να φτιάξουμε την ταινία τρόμου για την οποία ανυπομονούσαν οι θαυμαστές της.

Η έρευνά τους για το σενάριο ήταν εξαντλητική. Αναζητούσαν μια ιστορία που θα τάρασσε το είναι, προσφέροντας τις απαραίτητες τρομάρες στο κοινό και τελικά ανακάλυψαν εκ νέου την «ΆΣΠΙΛΗ» του Άντριου Λομπέλ -  ένα σενάριο για το οποίο η Σίντνεϊ έκανε οντισιόν μερικά χρόνια νωρίτερα, αλλά δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας. Της φάνηκε συνταρακτικό τότε, και όταν το διαβάσαμε, φάνηκε συνταρακτικό και σε εμάς σήμερα.

Δείτε το trailer του Immaculate (Άσπιλη) μέσα από τον player που ακολουθεί. Η ταινία θα παίζει από αύριο, 21 Μαρτίου στις ελληνικές αίθουσες.