Βρέθηκε ο σκηνοθέτης του νέου Jurassic World

Ο David Leitch αποχώρησε πρόσφατα από το project
21 Φεβρουαρίου 2024 13:39
Βρέθηκε ο σκηνοθέτης του νέου Jurassic World

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο ότι έγινε γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας του επόμενου Jurassic World, το οποίο θα αποτελεί την πρώτη ταινία από μία ολοκαίνουργια τριλογία. 

Αρχικά, την ταινία είχε αναλάβει για να σκηνοθετήσει ο David Leitch, αλλά κάτω από άγνωστες συνθήκες αποχώρησε από το project. Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, η Universal Pictures βρήκε τον σκηνοθέτη του Jurassic World 4 στα μάτια του Gareth Edwards. 

Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε, ο Edwards ήταν ο σκηνοθέτης του The Creator που είδαμε και πρόσφατα στο Disney+, ενώ έχει δουλέψει και σε άλλα projects όπως είναι το Rogue One του Star Wars και το Godzilla του 2014. 

Το σενάριο θα το γράψει ο David Koepp, ο οποίος είχε γράψει το Jurassic Park το 1993 και το The Lost World: Jurassic Park του 1997. 

Στη νέα τριλογία της Universal Pictures, δεν αναμένεται να επιστρέψουν οι Chris Pratt και Bryce Dallas που είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις προηγούμενες ταινίες. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε κανένα ηθοποιό του reboot. O Steven Spielberg θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με την εταιρία του Amblin Entertainment. 

Το νέο Jurassic World έχει ημερομηνία πρεμιέρας

Το Jurassic World 4 θα είναι η 7η κατά σειρά ταινία στο franchise, ενώ το 6ο κεφάλαιο, το  Jurassic World Dominion, έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους το 2022 σημειώνοντας τεράστια εισπρακτική επιτυχία με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office.

Το Jurassic World 4 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 2 Ιουλίου του 2025.