Το πιο πρόσφατο Jurassic World θα παίζει σύντομα στο Netflix!

Η ταινία με τον Chris Pratt καταφθάνει τον Μάρτιο στην υπηρεσία
13 Φεβρουαρίου 2024 14:06
Το πιο πρόσφατο Jurassic World θα παίζει σύντομα στο Netflix!

Το Netflix μόλις αποκάλυψε ότι μέσα στον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του την πιο πρόσφατη Jurassic World ταινία, αυτού του εμβληματικού franchise. 

Αναλυτικότερα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, από την οποία η υπηρεσία αποκαλύπτει μερικό από το μελλοντικό περιεχόμενο που θα φέρει, αποκάλυψε ότι από τις 9 Μαρτίου θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Jurassic World Dominion (Jurassic World: Κυριαρχία). Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Dominion είναι το τελευταιο μέρος της “World” τριλογίας με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt και είχε κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2022. 

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει:  

Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη του Jurassic World Κόλιν Τρέβοροου, η «Κυριαρχία» διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας. 

Πρωταγωνιστούν οι Dichen Lachman, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern, Daniella Pineda, Omar Sy, Campbell Scott, Justice Smith και BD Wong. 

Το νέο Jurassic World έχει ημερομηνία πρεμιέρας

Παρόλο που είναι το τελευταίο μέρος με τον Pratt, το franchise θα συνεχιστεί κανονικά, καθώς πρόσφατα μάθαμε ότι η Universal Pictures ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια τριλογία. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε κανένα ηθοποιό του reboot. O Steven Spielberg θα βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με την εταιρία του Amblin Entertainment. Το Jurassic World 4 θα είναι η 7η κατά σειρά ταινία στο franchise, ενώ το 6ο κεφάλαιο, το Dominion, σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office. 

Το Jurassic World Dominion θα παίζει στο Netflix από τις 9 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας παρακάτω.